Oj 5 bawi kolorowami o kontrastami - świetna
Reszta technicznie OK, nic więcej ;)
Wersja do druku
Oj 5 bawi kolorowami o kontrastami - świetna
Reszta technicznie OK, nic więcej ;)
No cóż, po przebiegu dyskusji w wątku, można wywnioskować, że moje zdjęcia są kompletnie nijakie.
Ale niezrażony, wrzucam kolejne :)
8.
9.
10.
Dobrze widzę? Pies w TPN? Czy mi się po prostu już wszystko z Tatrami kojarzy 8-)
Pozdrawiam Cię serdecznie.
To nie są Tatry. Ostatnie zdjęcia pochodzą z wycieczki na Wielki Chocz.
Jeżeli kogoś interesuje więcej zdjeć z tego miejsca i relacja z przejścia, to pod tym linkiem: https://picasaweb.google.com/sprocke...aChoczLato2011
Obejrzałem...i zostało tylko pozazdrościć Ci pięknej wycieczki :-D
Witaj,
Bardzo fajnie pokazane (przejrzałem całe albumy na picassa) polskie zakątki, nie patrzyłem na te zdjęcia pod względami technicznymi tylko na te bajkowe miejsca :) bardzo fajne zdjęcia! a to co przedstawiają jeszcze fajniejsze, sam myślę nad bieszczadami na jesień, Twoich wypraw zazdroszczę! :D
Pozdrawiam.
No dobra, przyznaję, że ostatni wrzut (np. kupa gnoju) miał być czymś w rodzaju prowokacji, celem ożywienia dyskusji. Jak widzę nic z tego nie wyszło.
Daję więc coś normalnego. Zdjęcia pochodzą z rezerwatu Romanka i zostały zrobione wczoraj.
11.
12.
Tylko nie widać, że na 10 to kupa gnoju....
12 fajny ma klimat tylko ucięty czubek drzewa i bałagan z prawej ale w odbiorze przyjemne.
Pozdrawiam
Faktycznie na 12 prawa strona kuleje. Sam tego nie dostrzegłem, ale po uświadomieniu już widzę, dzięki :)
Wrzucam kolejne fotki, z przedwczorajszej wycieczki na Rysy.
13.
14.
15.
8 przeciąłbym na pół i zostawił tylko lewą część. Jesli robisz w RAW to można jeszcze nad tym popracować.
14 na coś intrygującego, coś niedookreślonego, co intryguje. Kolorki hawajskie.;)
pozdrawiam "górala":smile: