McKane dzieki wielkie, ale czy na pewno moglbym taka czache uzyc do sesji foto ?
pito widzialem to, niestety jest za malo szczegolowa i na zdjeciach widac by bylo ze to nie to :(
Printable View
McKane dzieki wielkie, ale czy na pewno moglbym taka czache uzyc do sesji foto ?
pito widzialem to, niestety jest za malo szczegolowa i na zdjeciach widac by bylo ze to nie to :(
No a czemu nie ... skoro studenci nimi handluja, archeolodzy czasami wala w nie kilofami a potem laduja do pudel i workow (w miedzy czasie oczywiscie dokladnie fotografujac) to czemu i Ty nie moglbys sobie obfocic. Oczywiscie dochodza kwestie moralne, osobiste odczucia itd no ale to sprawa jednostkowa. Gdybys byl z Lodzi byloby latwiej bo na miejscu moglbym cos pozyczyc ale postaram sie cos znalezc tez w Poznaniu. Jak sie uda to dam znac ... jak sie nie uda moge nie miec czasu zeby dopisac cos do tego watku (pracuje w miescinie gdzie ciezko o net). Mysle ze jesli nic nie zalatwie do Sylwestra to pozniej juz napewno nie bo bede siedzial do lutego poza Lodzia i Poznaniem
OK, nie ma problemu, tak na wszelki wypadek jak ktos by zobaczyl jakis sklep ze sprzedaza takich rzeczy (wazne zeby bylo tanio !!) to prosze o info.
Ja Ci mogę załatwić.
Ale może być problem z piłą do kości - nie mam, a z oddziału ortopedii nie pożyczą.
Chyba, że może być nieregularne ciecie od siekiery.
Poza tym musiałbyś sobie ją sam oskalpować i wyssać zawartość...
:mrgreen:
Łódzkie pogotowie? ;)Quote:
Originally Posted by Silent Planet
Ooo :shock: :shock: no któż to się pojawił na forum... ;-)Quote:
Originally Posted by lookzovt
Któż?Quote:
Originally Posted by muflon
Kolega ;-)Quote:
Silent, co takie makabryczne teksty na Swieta puszczasz ? ;) A tak na serio, jak dowiesz sie o jakims miejscu w Poznaniu gdzie sprzedaj czaszki do nauki albo cos w tym stylu to daj znac.Quote:
Ps.: [OT]Co jest ze na GG nie odpowiadasz ?[/OT]
Czaszkę ma KAŻDY szanujący się student AM ;) Wiem bo siostra konczy studia ale czachy juz sie chyba pozbyła ;) Idź do AM i zagadaj z byle którym.. na 100% nędzie mógł Ci pomóc/użyczyć ;)