Zawsze możesz założyć szary filtr ;)
Kurde tak czytam to forum i tu całkiem dużo fotografujących motórzystów..:D
Lewa w górę :P
Wersja do druku
Zawsze możesz założyć szary filtr ;)
Kurde tak czytam to forum i tu całkiem dużo fotografujących motórzystów..:D
Lewa w górę :P
A co cię obchodzi głębia (tu zresztą śladowa) mało istotnego tła? Tło jest tu niejako z konieczności, ważniejsze jest oddanie ruchu.
To co się rusza, powinno być w ruchu; to co się świeci, powinno świecić, itd. Nie zawracaj sobie głowy rzeczami nie istotnymi dla tematu zdjęcia - nie jest nim tło.
Bardzo przypadkowe kadrowanie to druga rzecz, ale można póki co sobie odpuścić.
właśnie całkiem dużo motocyklistów, i dobrze :) a kolega ze zdjęć nieźle sobie radzi, ja jakoś mam sentyment do stuntu, coś tam sobie sama próbuję nawet :) ripek ma rację, żabia perspektywa może uatrakcyjnić foty, może ciut więcej ruchu, no ale to juz powiedziane zostało. i duuuużo praktyki
wszystkim na 2oo lewa w górę :)
Pamiętaj, żeby ograniczyć lampę błyskową do minimum, a najlepiej jej nie używaj. Może to być niebezpieczne dla stuntera.
Lewa w górę.
Zdjęcia fajne, widać w nich dynamizm. Co do twojego kolegi, to szczerze go podziwiam, niezłe rzeczy wyczynia na tym motorze, widać odważny jest. Ja bym się bardzo bała puścić jedną ręką kierownicę, a co dopiero coś takiego :)
ok wracam i wydaje mi się że trochę się poprawiłem sami oceńcie.
btw kolega ze zdj zajął 4 miejsce w Stunt Grand Prix International w Bydgoszczy także jest ok :D
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12. wiem trochę nie ostre ale wydaje mi się że sam kadr dość ciekawie udało mi się ująć
13.
jakościowo zdecydowanie lepiej niż początki :) ...
a odnośnie kadrów i "zamrażania ruchu" wydaje mi się że teraz koła nie są tak przyspawane jak wcześniej :)
No zdecydowanie lepsze są obecne fotki niż te wcześniej ;) Podobają mi się. A o Korzeniu coraz więcej słychać na stunt scenie :)