heh dzieki chcialem sie tylko upewnic :) bo jestem kompeltnym lajkiem wiec nieznam sie na tyle co wy :) po to jest forum zeby sie dowiedziec ;-) thx
Wersja do druku
heh dzieki chcialem sie tylko upewnic :) bo jestem kompeltnym lajkiem wiec nieznam sie na tyle co wy :) po to jest forum zeby sie dowiedziec ;-) thx
odnosnie aparaciki.pl to jest to wlasnie sklep ktory na allegro sprzedaje te wszystkie tanie powystawowe a60
heh wiem wiem... wyslalem maila do wlasciciela dowiedzialem sie ze sa to nowki nei uzywane i udzielana na nie jest 1 roczna gwarancja
Powystawowy poznasz po czarno-bialym kartonie oraz braku fabrycznej karty cf.
czyli jesli niema w tym zeswtauwe 16 mb pamieci - standardowej to mozliwe iz jest to powystawowy ?
Albo powystawowy albo uzywany albo kradziony ;) .Cytat:
Zamieszczone przez sKO^dGr
Większość forumowiczów chwali sobie zakupy przez internet i na Allegro, ale...
Ja próbowałem kupić aparat w sklepie internetowym (polecanym na tym forum - e-cyfrowe) i transakcja do skutku nie doszła (...?...), ale kartę kupiłem na Allegro i wszystko w największym porządku !
W fotojokerze jest za 899 z ładowarką i 4 akumulatorkami 1800 mAh
a tak w ogóle to już jest problem z jego zakupem w sklepach .
Mimo to jest bardzo popularny w sieci na wszelkiego rodzaju aukcjach i giełdach.
Jesli ktos przypadkiem smiga po Niemczech, to mozna go zanlezc w sklepach Karstadt. Cena - obecnie juz niestety niezbyt konkruencyjna - tzn.: 149E.
Cytat:
Zamieszczone przez yosif
a ja mam pytanko troszke z innej beczki mam tez canona a60 kupionego od tego wlasnie allegrowicza i cos zaczelo wyskakiwac na zdjeciach ajkies poziome linie i coraz slabiej lapie ostrosc aparat jest na gwarancji dzisiaj odeslalem go do tego allegrowicza jak myslicie czy nie bedzie problemu z wymiana???
taki bylem zadowolony z tego canona :(