-
Plecam! Solidna firma. Kupowałem u nich kilkakrotnie, chociaż początki nie były zbyt dobre... Zamówiłem osłone p. słoneczną do 85/1,8 i 16-35. Pierwszej wogóle nie dało się założyć. Bolce jakoś były za małe. Do tego zamówiłem pilota, a ten z kolei miał zbyt czuły spust migawki. Nie każde zdjęcie było ostre. Reklamacja została uwzględniona. Zwrócono mi pieniądze za oslonę, a wężyk wymieniono na dwa razy droższy bez dopłaty. Nie było problemów z komentarzem, wystawieniem faktury czy kontaktem(mailowym czy telef). Chińszczyzna jak to chińszczyzna, ale zdają sobie z tego sprawę i wymieniają. Poźniejjsze zakupy to wyzwalacze, filtry - standard. Nie bylo żadnych problemow.
-
Kupowałem dużo drobiazgów:
Zestaw do czyszczenia
RF-602
Ładowarkę do bp511
gruszkę do czyszczenia
Pasek QuickStrap
Wężyk spustowy
Pasek do aparatu neoprenowy
reszty nie pamiętam, nigdy nie było problemów
-
Kupilem photixy wyzwalacze radiowe padly po 3tyg :D
-
Kupiłem z osobistym odbiorem na giełdzie. Zamówienie składałem w ostatniej chwili i miałem pewne obawy czy zdążą. Jednak się udało. Polecam.
-
Miesiąc temu zakupiłem u nich RF 602. Przesyłka pocztowa doszła po 4 dniach. Wszystko odbyło się sprawnie i bez napięć. Firma godna polecenia.
-
tak samo zamawiałem rf-602, odbierałem osobiście kawałek za Poznaniem, sprzet działał bez problemu chwile pozniej zgubiłem odbiornik, ale firma godna polecenia mimo, że chyba nie sprzedają "markowego" sprzętu.
-
Kupiłem u Nich Raynoxa DCR-250. Wszystko w porządku, szybka przesyłka i bezpieczne opakowanie paczki. Ściereczek dołączonych do sprzętu używam już rok, działają naprawdę dobrze. Szkoda tylko, że samego Raynoxa prawie nie mam okazji używać...
Podsumowując firmę zdecydowanie polecam :)
-
Nie pamiętam już co, ale był to jakiś drobiazg, bez problemów i ściereczka w zestawie. Polecam.
-
Potwierdzam wyżej wymienione opinie. Solidny sklep !
-
Również korzystałem i polecam. Z tego co pamiętam, to brałem pasek Matin i gruszkę do przedmuchiwania matrycy.