Z dywagacjami, lepiej poczekać, aż się pojawi w sprzedaży. Na razie nie ma, nie ma ceny, nie ma mocy.
Wersja do druku
Z dywagacjami, lepiej poczekać, aż się pojawi w sprzedaży. Na razie nie ma, nie ma ceny, nie ma mocy.
YN-468 - 500RMB - 73$
YN-560 - 350RMB - 52$
Jak odliczymy podobna prowizje to 180$ bedzie mniej niz 900RMB (100EUR)
ale nie powiem ze czekam z ciekawoscia na debiut w ebay'u
no i testy amerykancow
I ja czekam. YN-560 jest zaskakująco porządnie wykonana, jeśli YN-565 będzie równie porządne, niezawodne, jak porządne, z funkcjami, jakie opisują, po cenie cca 150 USD, to może być prawdziwa rewelacja.
Kiedys na stronie YN wynalazłem statyw z włókna węglowego. Miesiąc korespondowałem z firmą, żeby dowiedzieć sie, w jakiej cenie mi go sprzedadzą. Do dzisiaj nie wiem, a korespondencja po przetłumaczeniu z angielskiego wyglądała tak:
- Macie w ofercie statyw, ile kosztuje? :)
- Chcesz kupić?
- Tak, chce kupić. Ile kosztuje?
- Tak mamy statyw, chcesz kupić?
- Tak chcę kupic. Ile kosztuje?
- Ale chcesz kupić?
Itd :)
Żeby nie było tak, ze na stronie jest info o lampie, ale przez najbliższy rok nie dowiemy się, ani ile kosztuje, ani gdzie można kupić :D
moze tak wyglada u mich analiza SWAT w badaniu rynku
jeszcze chwile porozmawialbys to zaprobonowali by ci przedstawicielstwo na East Europe
Miałeś więcej szczęścia :) Ja przestałem w końcu pisać. Od tamtej pory, parafrazując słowa bibliotekarki z archiwum układów planetarnych, "jak nie ma na ebayu, to znaczy, że nie istnieje" ;)