Kurde, jeśli to jest wada fabryczna to powinni wymieniać bez względu na gwarancję inaczej to się kwalifikuje do kategorii oszustwo.
Wersja do druku
moim zdaniem skoro to wada fabryczna to bez laski powinni wymieniac na gwarancji ~~
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
*nawet bez gwarancji
Wiesz, chyba nie miał bym zaufania do serwisanta, z gtórym mój aparat naprawia jakaś LASKA - szczególnie młoda i ładna... ;)
Co do wady fabrycznej to Pan z serwisu powinien przedstawić oficjalne stanowisko producenta dotyczące tego problemu (pewnie w tzw "" powiedział fabryczna), a naprawa powinna bezwzględnie być bezpłatna - jeżeli faktycznie jest to wada fabryczna i producent się do tego przyznał.
Chodziło mi o to że powinni wymieniać korpus "Z laską" - czyli dawać nowe body plus jakąś młodą i ładną "hostesse" ;)
A tak na poważnie to dziś po podpisaniu miliona papierów dostałem nowy korpus :)
Jeszcze raz powtórze ostrzeżenie: przy wystąpieniu tego typu objawów jak opisałem nie kombinować ze zmianą obiektywów i testowaniem AF - "bo może zadziała na innym szkle". Według serwisu może się to skończyć poważnym uszkodzeniem silnika USM, zwłaszcza szkieł 1.2/1.4
Pozdrawiam i mam nadzieje że Wam się nie przydarzy taka niemiła niespodzianka...
No i można?
hehe, miałeś na gwarancji??
Dostałeś cały nowy korpus? No to w sumie niezły deal z tego wyszedł hehe :)
Wolałbym nie być zmuszony do zrobienia takiego "deal-u"... :-?
Gdybym nie miał zapasowego korpusu to byłoby kiepsko ponieważ niestety te wszystkie operacje trwają. I jeszcze ta sprawa z szkłami które mogły zostać uszkodzone... Nikomu nie życzę takich "biznesów"... :-?