no tak, sluszna uwaga.
zdjecie nie broni sie przekazem samo przez sie - odbior jest niejednoznaczny, a przez to nijaki.
bez wyraznego podpisu "portret grafika" mozna wziasc ta fotke za nieudana, albo cos podchodzacego pod fotomontaz.
tyle ode mnie.
Wersja do druku
fajne zdjęcia jako sampel do przeróbek. Cień zamierzony?
Za dużo PS? Wydaje mi się, że jak na garego to normalna ilość ;) Tyle samo co w ślubniakach czy ostatniej sesji zespołu muzycznego. Co to PS, to gary po prostu (tak mi się wydaje) ma taki styl obróbkowy.
Inne argumenty do mnie bardziej przemawiają. Jak bym miał tego Pana skojarzyć z czymś to szybciej bym powiedział że jest programistą, mimo, że w kieszeni ma (prawdopodobnie) piórko od tabletu.
Fajne fajne. Przyczepiłbym się tylko: na drugim ręka-kikut.
zgadzam sie - nie pokazalem jej jak trzeba. Co do grafika-nie-grafika. zdjecia nie sa zrobione z wlasnej potrzeby wykonania zdjec a sa stricte na www tegoz pana, zatem mam nadzieje beda korespondowaly z zawartoscia strony .
pzdr! :)
hm, moze troche za malo kreatywnie jak na pokazanie osoby kreatywnej...
same klawisze ob jabcoka nie definiuja zawodu ;)
ja bym np. posluzyl sie probnikami pantona rozchylajac je jak wachlarze i przykladajac niczym uszy do modela. (w sensie zeby on je sobie tak przykladal) itp.
wtedy oprocz ozywienia kadru kolorami z probnika- ozyl by tez model...
ale to tez zalezy czy gosciu ma poczucie humoru, bo wiem jak to z klientami bywa ;) hehe
Mnie się widzi.
Dobra robota.
Mi się podoba, grafik czy nie, ważne że efekt końcowy bardzo ciekawy :)
Jak grafika to z tabletem ;]