No to jakoś damy radę ;-)
Wersja do druku
Temat toczy się od jakiegoś czasu a gdzie można się zapisywać?
Zwłaszcza stocznia mnie interesuje.
W pierwszym poście najeli wskazała miejsce zapisów:) Myślę cały czas też nad przybyciem, kwestia tylko czy uda mi się jeszcze szkiełko jakieś kupić do tego czasu, bo z samą 50tką słabo to widzę... :)
@niechcemisie -- właśnie to jest piękne w tych plenerach, że zawsze znajdzie się ktoś, kto poratuje szkłem, którego się nie posiada :)
Zresztą jak tak dalej pójdzie, to ja zostanę bez szerokiego, bo mi sigma już ponad miesiąc siedzi w serwisie... :/
Wstępnie się piszę na plener :) Z czasem napiszę czy zostaję na dwie noce czy na jedną.
Być może ja też się skuszę ;)
Ustaliliśmy już koszty udziału w plenerze dla osób z poza klubu (symboliczne 20zł, szczegóły w ogłoszeniu na stronie www.canon-foto-klub.pl), a także lekko zmodyfikowaliśmy program, tak by fotografowanie modelek nie wykluczało fotografowania stoczni :)
Jako że kiray zapłacił z góry za nas zaliczkę, zbieramy wpłaty (przynajmniej tych zaliczek w wysokości 40zł/os/noc) do końca kwietnia. Zostało parę wolnych miejsc.
Nie dajcie się wyciągać siłą :) Taka okazja na 99% się w tym roku nie powtórzy...