A jak nazywa się taki rodzaj fotografii, grafiki?Łączylbym to z jakąś reklamą. Miło się ogląda, nie odrzuca. Pokaż coś jeszcze, bo warto.
Wersja do druku
A jak nazywa się taki rodzaj fotografii, grafiki?Łączylbym to z jakąś reklamą. Miło się ogląda, nie odrzuca. Pokaż coś jeszcze, bo warto.
To się nazywa fotomanipulacja czy photo manipulation;)dziekuje;)
Widać, że warsztat opanowany do perfekcji! Szparowka i osadzanie elementów pierwsza klasa! :) To, czego można się czepiać, to zbyt duża saturacja, czasami aż kuje w oczy. Dziwne, bo teraz większość zdjęć i grafik reklamowych jest zdecydowanie desaturowana :) Ponadto nie podobają mi się osoby na grafikach w kontekście wygładzonej na maxa skóry (jak w Playboyu). Nie dodajesz szumu po blurowaniu skóry?
Ale ogólnie brawo i gratulacje! :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Na blogu extremasheili jest kilka zdjęć before and after.
dobrze to wygląda ale niemal wszystkie prace są w takie w ciemnej tonacji, ciekawe czy masz coś jaśniejszego :P
myślę, że nieco lepiej można by zrobić łączenia stop z podłożem - więcej cieni trochszku :)
hej,
bardzo ciekawe prace:-) Jedyne co się rzuca w oczy, to brak spójności natężenia, koloru i kierunku oświetlenia wszystkich elementów w danej pracy(rzuca się to mocno w oczy już na pierwszym zdjęciu z orłem). Gdyby to jeszcze dopracować, to już będzie mistrzowski poziom:-)
Pozdrawiam:-)