Szybko pożałował...
Wersja do druku
Szybko pożałował...
nie zaluje, kazdy ma wlasne zdanie i wlasne oko jeden lepsze drugi gorsze prawda? nie odrazu zbudowali Rzym i nikt nie jest koniem zeby wszystko odrazu wiedzial co nie? Moze robicie dluzszy czas zdjecia i umiecie troche wiecej ode mnie w co nie watpie, ale to nie znaczy ze mam przez was plakac;p. zawsze bylem tego zdania ze male opierdul nikomu jeszcze nie zaszkodzilo. a po za tym wasze zdjecia tez napewno nie wszystkim sie podobaja. chyba nikt tu nie szuka wrogow bo nie od tego jest to forum, ale wymiany pogladow na dany temat i zdobyciu inf. tak ze pzdro
Ten wątek jest swietnym przykładem czym różnia sie fora zachodnie od polskich (zaraz powiecie, ze sie nie różnią...)
Na forach zachodnich napisanoby:
- może lubisz krzywe ale ja zrobiłbym to tak i tak.........
- światło ustawiłbym inaczej........
Tutaj – full brutal. Husky miałeś racje już w pierwszym wpisie – śluby mało mnie ruszaja i obserwowałem ten wątek z ciekawości, czy będziesz miał racje. Niestety miałeś.
Pożytek dla forum a więc i forumowiczów – żaden. Usunięte zdjecia, nic do porównania i oceny, zero dyskusji.
Pozdrawiam
Max13 widze ze sie rozumiemy,,,
Tomcio zdradzisz dlaczego wszystkie zdjęcia były krzywe?
Co chciałeś tym uzyskać?
Tia.. to prawda - nasze rodzime fora to glownie jad i krytyka na maksa.
Dzieki temu wg mnie nasza fotografia slubna stoi na dosc wysokim poziomie vs fotografia slubna UK.
Dlatego uwazam ze niepotrzebnie usunales zdjecia.
Trzeba tu miec twarda d.. i wiedziec czego chcesz - tym bardziej zaczynajac w temacie slubnym.
Sluchaj, czytaj, olewaj glupie uwagi, a wyciagaj wnioski z tych madrych.
Tym bardziej biarac pod uwage ten watek:
http://canon-board.info/showthread.php?t=73736
po prostu takie mi sie wstawilo na forum i tyle. to ze te byly troche krzywe wyniklo z tego ze przy wstawianiu nie zwrocilem na ten aspekt uwagi. Przeciez nie wszystkie zdjecia ktore robie sa robione na skos. lubie sobie czasami obrocic aparat i pokąbinowac ale nie robie tego caly czas. a co do kolorow to z tych zdjec ktore wstawilem zmienione byly tylko 2 jeszcze tak na szybko. reszta byla wogole nie ruszana. wiem powinienem uzyc ps ale jakos nie mam czasu sie glebiej w niego wtajemniczyc. i jak mozesz to wyslij mi linka do jakiegos opisu jak uzyskac takie kolory ktore by sie wam podobaly.
Kolego prośba żebyś się trochę ogarnął.
Piszesz tak że momentami ciężko Cię zrozumieć - na co zresztą już forowicze zwracali Ci uwagę, wklejasz swoje zdjęcia do cudzych galerii, teraz zamieszczasz zdjęcia do komentowania po czym się obrażasz i je wykasowujesz jak ktoś śmie mieć do nich zastrzeżenia. No co jest?
Pomijam jaka jest ocena takiego zachowania, bo to nie moja sprawa ale z punktu widzenia tego, że chcesz (jak sądzę nadal) być użytkownikiem tego forum proszę o refleksję.
Wątek zamykam do przemyślenia.
Także dla tych wszystkich którzy bardzo aktywnie się tu udzielali w nie zawsze konstruktywnej krytyce.