NIEEEE! Absolutnie! Jak to zaznaczy to za kazdym dwuklikiem na jpg bedzie mu sie otwieral PS.Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Wersja do druku
NIEEEE! Absolutnie! Jak to zaznaczy to za kazdym dwuklikiem na jpg bedzie mu sie otwieral PS.Cytat:
Takie wlasnie intencje miala ta porada
ja tam wole jak mi dwuklik otwiera jakas szybka przegladarke np Irfana. No ale to w sumie indywidualna sprawa.Cytat:
To już niestety też na samym poczatku ćwiczyłem i nic nie pomogło :sad: PS czasami prostu ma jakiś kaprys i nie otwiera plików jpegCytat:
U mnie od samego poczatku posiadania CS2 zero problemow z otwieraniem jakichkolwiek plikow graficznych obslugiwanych przez CS2.
No ale ja mam oryginal :rolleyes:
Ja też mam oryginał i to słono za niego zapłaciłem :sad: Na bieżąco ściągam uaktualnienia i ... dalej czasami zdarza się że nie chce gnojek otworzyć plików typu jpeg. Rawy otwiera bez problemówCytat:
Zamieszczone przez Vitez
To cos masz w systemie/rejestrze pokopane.
Tak podejrzewam - a nawet mam pewność. Trochę tam grzebałem "przy okazji" robienia innych rzeczy :roll: Musze chyba zaczekac jak mi padnie w końcu wingroza ;-) Chociaż chodzi mi przedziwnie stabilnie od czasu zainstalowania prawie rok temu SP2Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Firewall w SP2 "daje rade" . Pewnie wczesniej nie miales firewalla a przy odrobinie szczescia niezabezpieczony system potrafi w 15 minut sie wysypac od roznych smieci wlazacych do niego.Cytat:
Zamieszczone przez Costus
Sprobuj RegscrubXP i WinASO Registry Optimizer - moze naprawia to co namieszales.