Wrzucaj jak leci!
Wersja do druku
Wrzucaj jak leci!
W życiu nie czytałem większej bzdury :)
Zdjęcie wykonane obiektywem 50mm (na cropie) co daje jakies 86mm :):) o jakich zniekształceniach Ty mówisz człowieku ?. Kajak jest pochylony tylną częścią w dół dziecko jest odchylone do tyłu i jak widać trochę wystraszoną minę :)
Nic tylko bić brawo takiej diagnozie:)
Nosnense - nie przejmuj się i dawaj fotki jak leci - tworzysz swoją galerię dla siebie... nie pod kogoś
Pozdrawiam DD
Miałem na myśli pierwsze zdjęcie, nie to z kajakiem (tamto jest poza konkurencją).
Skorzystałeś Ty, bo wcześniej nie czytałeś większej bzdury. Więc warto było przeczytać.
Podtrzymuje również a propos pierwszego... i chyba jeszcze bardziej się nie zgadzam :)
ale wiadomo jak ktoś się chce do czegoś przyczepić to się przyczepi :)
Pozdr DD
6
wrzucam jedno zdjęcie z dzisiejszego spaceru :)
numer 3 zwróciło moją uwagę na dłuższą chwilę, jest w tym zdjęciu jakieś przesłanie, klimat. Podobają mi się Twoje zdjęcia ale nr 3 najbardziej :) nr 2 i 6 również jest bardzo ładne
Moim zdaniem 5. kapitalna
7.
Jeszcze jedno do oceny :)
dawno nie aktualizowałem, więc wrzucę coś z ostatniego miesiąca.
8.
9.
10.
11.
Fotografia to ma być twórczość radosna, odkrywająca świat, choć w modzie napuszeni "artyści" w szalikach. Najwyższy poziom zaprezentowałeś na czwórce, pod każdym względem jest to zdjęcie wyjątkowe w dorobku, który tu zaprezentowałeś.