To prawda. Zdecydowanie chętniej jednak nakleiłbym sobie na samochód avatary osób z tego forum, których posty wzbudzają moją sympatię, niż reklamował portal, jako taki..
Wersja do druku
Nie zdecydowałbym się kleić czegoś takiego na autko.
No ale użytkownicy dzielą się na tych co mają koszulki z logo canona, i tych co zaklejają loga na puszkach i wymieniają paski na te bez napisów.
mam pozaklejane logo i symbol aparatu, wymieniony pasek na no name, ale chętnie oznakowałbym samochód
Nie będę reklamować portalu na którym nie mogę w stopce podać linku do swego iznesu.
Czyli jak widać zdania są podzielone. Czy to byłoby logo Forum czy kontury lustrzanki, czy coś jeszcze innego, to byłoby do ustalenia. W zamyśle miałoby to być coś co identyfikowałoby przynależność do Forum. W sumie rzeczywiście pewne informacje mogłyby skusić złodzieja, ale to raczej czarny scenariusz. Takie same obawy mógłby mieć właściciel samochodu z reklamą jubilera (bo a może ma w bagażniku walizkę z klejnotami?).
Zobaczymy, jeśli chętnych nie będzie to pomysł pójdzie do śmietnika.
Masz na myśli coś na wzór pilotów z drugiej wojny światowej? Pomysł niezły pewnie i ja bym coś przykleił:-D http://www.ww2incolor.com/d/291792-2...alski+in+color A tak na poważnie to wolałbym płomienie. I nie na tył tylko na przód.
Pierwsze co mi przyszło na myśl jak przeczytałem temat to właśnie zachęcanie do obrobienia samochodu albo i mnie jak wysiądę z auta z plecakiem czy torbą bo taka naklejka to jak reklama zawartości. Do tego jeszcze tylko dorobić nicka z forum na naklejce tak by można szybko sprawdzić na smartfonie czy mam coś wpisane w forumową stopkę.
A po drugie jakoś niezbyt się identyfikuję z tym forum z uwagi na jego tragicznie niską user friendly. A jak za jakieś "coś" zarobię bana to co, mam skrobać tą naklejkę ? Więc ja na pewno jestem na nie, nic z tych rzeczy.....
Raczej, jeśli już w ten deseń, myślałem o czymś takim :D http://i636.photobucket.com/albums/u...RD20810127.jpg i nie tym na kabinie strzelca ;)
naklejki 5cmx15cm lub cos kolo tego moge zrobic w cenie 2zl lub mniejszej jezeli zapadnie decyzja - i obojetne to czy bedzie to pelen kolor czy tylko wycinanka z folii o danym kolorze