-
zaloz konto na jakims sensownym forum, np. photo.net (jesli znasz angielski) wystawiaj a potem zobacz jak wyglada dyskusja.
piszesz o konfrontacji z kanonem. im szybciej zobaczysz jak to robia inni, tym szybciej zorientujesz sie jak chcesz fotografowac. ja im dluzej foce, tym wiecej ogladam. ale to ja...
-
-
-
-
Kurcze, przeglądam i przeglądam te zdjęcia i nic mi nie podchodzą już na siłę próbuję wyczytać z Twoje B&W - niestety żadne z tych zdjęć nie jest czymś sensacyjnym. Czymś co interesuje innych.
Te wszystkie zdjęcia, to po prostu pstryki. Nic więcej pstrykasz, bo uważasz że jest tam coś interesującego.
Moje porady, zacznij prostować zdjęcia. 7 i 9 pozycja są krzywe, gdybyś je wyprostował to już zyskujesz na technice ;)
Odnośnie pozycji 10, możesz spróbować umieścić dziewczynkę w lewym dolnym rogu zdjęcia, a grajka w prawym i zostawić słup ;) już będzie lepiej... Potem tylko sepia czy B&W
Tak poza tym czemu zdjęcia nadal są z Pentaxa? ;)
-
canon , zepsuł mi się. Z dziewczynka i grajkiem + znak, mam
takie ech,pozdrawiam.
-
Zdjęcia całkowicie bez treści. Staraj się podchodzić do tematu z innej strony, nietypowej, wyszukuj momentów, wiąż sytuacje, tak by Twoje zdjęcia były atrakcyjniejsze dla oka.
-
11.!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
12.
-
-
Tylko 11 jeszcze widać, reszta się nie pokazuje