12.
13.
14.
15.
Wersja do druku
Druga seria wg. mnie o wiele gorsza od tej z samochodami. Kadry jakieś takie przypadkowe.
13 - za dużo góry, za mało dołu. Przydałoby się uchwycić trafienie.
15 - za dużo góry, nieostre.
14 - dziwna poza i mina, za dużo góry.
ładna plastyka z ff i jasnych szkliwek, widać że 5dmk2, tylko gdzie tu reporterka...nawet takiej w sukience nie ma...ale zdjęcia autek ładne
ad. 13 to mi sie podobalo ze wzgledu na uniki a trafienia sa. dodam pozniej ;)
15. ostre tak samo jak 14 tylko fejsbrukowa galeria linkowana jakos tak nieostrosc mala daje, a gora zamierzona aby lampy i blinka zlapac
14. chyba najdziwniejszy zarzut dziwna poza i mina :shock:?? przeciez to wlasnie w moim mniemaniu reporterka ze zlapany kadr z wystepu - akcja a nie pozowanie ... 8-)
16.
17.
18.
Nie boisz się o matrycę przy takich światełkach jak w 17 i 18? Różne to już historie się działy :)
a czy stojac na wprost takiego pokazu nie boisz sie o oczy ??
nie slyszalem zeby komus z 5 tys osob na placu cos z aparatem sie stalo ani z okiem tym bardziej ze na zdjecie czas otwarcia migawki okolo 1/8-1/40 bylo a co maja powiedziec kamerzysci ?? ktorzy na wporst to filmowali ??
duzo bardziej niebezpieczne sa lasery z bazaru co niby za wskaznik maja robic...
no w końcu zdjęcia na podstawie których można sobie uzmysłowić możliwości szkła
fajne foty. te stare holenderskie auta gites. wbrew pozorom, troche tu tego jezdzi, a jak tylko pierwsze slady wiosny sie pojawia (blekitne niebo i > 5C) to zaczna masowo zjezdzac z opuszczonym dachem nad morze...
Przy okazji kilka fotek z czasu gdy kręciłem lipduba http://vimeo.com/18086251 ;)
wszystko 5d II
mimo że centralne to mi sie podobaja.
19.
20.
21.
22.
rzeczywiście 24L robi niesamowitą magie jak 85L ,moim zdaniem najlepszy obiektyw.Bardzo fajne zdjęcia ,gdzie super pokazałeś zastosowanie tego szkiełka :) tez czekam na więcej zdjęć.