Jako foto-grafika bardzo dobre. Jako fotografia - tak sobie.... Ale pewnie z zazdrości tak piszę :)
pozd®ówka
Wersja do druku
Jako foto-grafika bardzo dobre. Jako fotografia - tak sobie.... Ale pewnie z zazdrości tak piszę :)
pozd®ówka
Piękna modelka, nie bałaś się jej? ;)
Skąd się biorą...ludzie? ;)
6.
swietne :)
I znów będzie o aniołach...
7.
fajnie fajnie...lubie takie zabawy :)
glamour...przeciez to jest glamour...to nie zalezy od modelki, ale od fotografa i obróbki... a ta jak najbardziej glamourowata jest:)
6. trochę mało czytelne... najpierw myślałem, że to jako z tyłu to kajzerka, dopiero potem zauważyłem że to ludź, pomysł fajny ale niedopracowany...no i kompozycja troche lezy
7. fajne zdjecie, ale następnym razem zadbaj o szczegóły... na sznurze do bielizny to mozna kogos powiesić, ale nie sterować modelem... lepsze byłyby żyłki, a żeby były widoczne to można było użyć "setki"...to grubsza żyłka... no i mozna było chyba zrobic to z wiekszą GO zeby model też był ostry... bo chyba nie jest. Ale pmysł fajny i niezłe wykonanie.
Klimatycznie tu.
ad 6. akurat o to mi chodziło, żeby ten człowieczek nie rzucał się od razu w oczy... w tym cała zabawa... by widzieć, co się chce widzieć,a potem zobaczyć to, co ja chcę pokazać... :P
ad 7. sznurek do bielizny to również zabieg celowy dla ukazania pewnych pewnych kontrastów właśnie w tym "sterowaniu" ... a modelka mi ruszała modelem i rozmyty wyszedł :D Niestety mam baraki sprzętowe i moje prace powstają w bardzo domowych warunkach zwykłym "niedocenionym" kitem robione ;)
Dziękuję, za opinie i uwagi. ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
* braki
jejku późna pora i byki robię :)
Pozostaje dodać - kawał dobrej fotograficznej roboty.