Gdzieś już chyba te zdjecia widziałam. Kojarzę goscia z fajką i most grunwaldzki ;)
Podobają mi się te mocno kontrastowe zdjęcia. Fajny model, przyjmuje dobrą mimikę do zdjęć. Nie są to wesołkowate uśmiechy, ale poważne męskie spojrzenia. Lubię to.
Wersja do druku
Gdzieś już chyba te zdjecia widziałam. Kojarzę goscia z fajką i most grunwaldzki ;)
Podobają mi się te mocno kontrastowe zdjęcia. Fajny model, przyjmuje dobrą mimikę do zdjęć. Nie są to wesołkowate uśmiechy, ale poważne męskie spojrzenia. Lubię to.
Mnie urzekają wszystkie... Piękne.
Pierwsza część z dziewczyną najlepsza, z chłopakiem tez fajne. Ostatnie najmniej mz.
W większości mocno odczuwalna naturalność i to mi się podoba. Ostatnia seria troche mi kompozycyjnie nie podchodzi, dlatego apeluję o jeszcze jedną sesję z Tą modelką :]
Pozdrawiam
18 super po tym numerze nie podoba mi się taka obróbka ale kadry są spoko a najbardziej z nich podoba mi się 22 mimika twarzy super trochę przeszkadza mi ten włos na nosie :) ale ja tylko wyrażam swoją opinię :)
no 22 powala na twarz :D mi tam nawet ten włos nie przeszkadza :D
W tej ostatniej wrzuconej serii po prostu się zakochałam. Wszystkie zdjęcia mi się zdecydowanie podobają. Świetna obróbka bw podkreśla całość. Ulubione zdjęcie to 21 no i jeszcze 22 ;) Rewelacyjne zdjęcia. Pozdrawiam.