Lubie pola,bezdroża wiec pewnie niezawodna toyota Land Cruiser z v8 ,a jak bym wybierał wizualnie i z tradycją to Range Rover HSE Sport tyle że tu już różnie z niezawodnością bywa :)
Wersja do druku
Lubie pola,bezdroża wiec pewnie niezawodna toyota Land Cruiser z v8 ,a jak bym wybierał wizualnie i z tradycją to Range Rover HSE Sport tyle że tu już różnie z niezawodnością bywa :)
Czasem jadac w plener sobie mysle, ze powinienem byl wybrac Grand Vitare .. ale za duze to to do miasta i troche kanciaste ;)
Subaru forester też jest fajną i ciekawą opcją na codzień do miasta i na pola :)
A ja uważam, że najciekawszą opcją do miasta, w teren, oraz w trasę, czy do ścigania się jest Merc G-klasse model G55 AMG :)
No kanciak jest rewelacyjny i z klasą :)Cytat:
A ja uważam, że najciekawszą opcją do miasta, w teren, oraz w trasę, czy do ścigania się jest Merc G-klasse model G55 AMG
Mi właśnie ta koncepcja odpowiada,poprzednie forestery też były fajne ale jednak ten wyglada fajnie jako mały suwCytat:
Raczej był. Obecny model zbyt poszedł w kierunku SUW-a.
ee czemu za duże ?? miałem prawie rok jeepa cherokee 4.0, zakochałem sie w tym aucie, zjechać z asfaltu w pola to sama przyjemność, auto ma klimat i w dodatku można go wykorzystać do zdjeć przy ciekawym pomyśle wypada świetnie :) , z vitarą czy subaru troche gorzej bo klimatu brak
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ps : w mieście też super, automat to idealna opcja w naszych korkach, do tego można patrzyć na wiekszość użytkowników z góry i czuć sie bezpieczniej bo to całkiem pancerne auto :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
- patrzeć oczywiście :)