No i sie wyjasnilo dzieki tej instrukcji.
Strona 99:
The camera shutter cannot be controlled from a computer.
Wersja do druku
No i sie wyjasnilo dzieki tej instrukcji.
Strona 99:
The camera shutter cannot be controlled from a computer.
no to lipa :PP czas zakupic eos 350 d :PP juz bardzo dlugo sie naniego kusze i tym razem chyba go kupie :]]
Bedzie jeszcze gorsza lipa bo na 350D nie mozesz kadrowac fotek na LCD a po podlaczeniu do kompa nie zrobisz z niego kamerki internetowej ;)Cytat:
Zamieszczone przez djmusik
a poco mi kamerka internetowa? wcale oto mi niechodzilo :/ ja chce porzadny aparat i myslalem ze 350 d jest godny uwagi ale jednak nie ? to moze doradzisz mi jakis dobry aparat ?:))Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Zamieszczone przez djmusik
Jesli chcesz aparat ktory nagrywa filmiki i na ktorym mozna kadrowac na LCD, ktory ma duzego zooma i niezle makro - to 350D nie jest dla ciebie.
Jesli chcesz aparat o jednym z najlepszych wspolczynnikow jakosc/cena ale wymagajacy nieco zaangazowania (nauka fotografowania, podstawowa wiedza o obiektywach i obrobce zdjec) od strony uzytkownika - to 350D moze byc OK.
Jesli chcesz oba powyzsze jednak jakos polaczyc - czyli miec lepsza szybkosc, nizsze szumy, lepsza jakosc niz kompakty ale jednoczesnie za bardzo sie nie przejmowac - to 350D + 17-85 IS bedzie dla ciebie akurat, z niezla jakoscia, dobrym "zoomem", stabilizacja i bez potrzeby zmieniania obiektywu.
Niestety "makro" dobrego to on nie bedzie mial ;)