w trące, że kupując wersje student nie masz praw do pracy na nim jako fotograf i czy cos takiego ta wersja jest przeznaczona do nauki programu nie do celów komercyjnych.
Wersja do druku
w trące, że kupując wersje student nie masz praw do pracy na nim jako fotograf i czy cos takiego ta wersja jest przeznaczona do nauki programu nie do celów komercyjnych.
zanim zaczniesz pisać takie bajki zadzwoń do adobe i się dowiedz... ja kupiłem w wakacje master collection cs5 student & teacher, oczywiście wcześniej zadzwoniłem do adobe i wszystkiego się dowiedziałem, jest to pełna komercyjna wersja na której możesz normalnie zarabiać, ale wyłącznie w swojej własnej JEDNOOSOBOWEJ działałalności... ja takową prowadzę od 11 lat i dodatkowo jestem wykładowca UAM.
Jak wygląda dokładnie operacja zakupu wersji student lightrooma? w sklepie pokazuje legitymacje studencką czy przesyłam gdzies kopie?
Bo chyba się skusze za te 3 stówki i ja,puki jestem jeszcze studentem to trzeba korzystać :)
kupujesz normalnie, bez żadnych dokumentów... po otwarciu pudelka masz specjalny numer do zainicjowania procedury rejestracyjnej z supportem adobe, w trakcie tej procedury przesyłasz im skan wymaganych dokumentów i w odpowiedzi dostajesz pdf'a ze wszystkimi danymi rejestracyjnymi... u mnie trwało to niecałe 30 minut od momentu zainicjowania procedury do otrzymania numerów seryjnych... a puki spełniasz ich wymagania to korzystaj!
"póki" ;)
swnw
sorry ;)
Na prawdę wystarczy chodzić miesiąc do szkoły darmowej np. policealnej, wyrobić legitke i wziąść sobie legalnie photoshopa na użytek komercyjny ?
Adobe Technical Support Centre
pomoc@adobe.pl
Tel: 00800 4411935
(darmowy numer do polskojęzycznych konsultantów!)