wystarczy spojrzeć na czapkę kolesia z piątki i od razu widać, że Praga ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
przegapiłem, że oasisman już o tym wspomniał...
mi się reportaż nie podoba. ale zazdroszczę Ci, że u Ciebie to chociaż ktoś coś komentuje
Wersja do druku
wystarczy spojrzeć na czapkę kolesia z piątki i od razu widać, że Praga ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
przegapiłem, że oasisman już o tym wspomniał...
mi się reportaż nie podoba. ale zazdroszczę Ci, że u Ciebie to chociaż ktoś coś komentuje
Bardzo ciekawe zdjecia, ale jakie jest przeslanie tych zdjec? 1 zdjecie jak z wojny, 8 jak z demonstracji, 4 jak z gangu itd. Bardzo niespojne.
Rzeczywiście oglądając zdjęcia można odnieść wrażenie, że są one trochę niespójne. Nie mam oczywiście na myśli zakłóceń w odbiorze obrazu przez twórcę zdjęć :wink: Po prostu ich autor w danym miejscu i czasie uwiecznił to, co się działo obok niego. Być może gdyby znajdował się np na Hradczanach, Moście Karola lub Złotej Uliczce ich przekaz (a zarazem nasz odbiór) byłby zupełnie inny.
Średnie zdjecia bardzo średnie. Estetyka wykonania jakoś mi nie pasuje. Gdyby te zdjecia zostały zrobione kompaktowym olympusem mju na klisze to zdecydowanie inaczej by się na te zdjecie patrzyło, a tak... widzimy tylko zdjęcia strzelajacych azjatów.. i to niby Praga ;)
ale wiemy, ze oni są wszędzie.
Dzięki za wszystkie komentarze. Właściwie to z każdym z nich się zgadzam, ale pozwoliliście mi spojrzeć na te zdjęcia z innego punktu widzenia, z dystansu, bardziej obiektywnie i krytycznie, nieco innym okiem niż wcześniej. Dzięki :)
Dla mnie wszystkie za bardzo w czerwien wpadaja - chyba zly WB dobrales. Na 6 widac ze to Praga.