3 za ciezka po lewej. malo wywarzona przez to kompozycja nie gra. lepiej jakby kamieni bylo mniej albo inny kadr zeby jakis tez sie znalazk po prawej stronie. ale dlugi czas fajny i nawet b/w niezle wyglada
Wersja do druku
3 za ciezka po lewej. malo wywarzona przez to kompozycja nie gra. lepiej jakby kamieni bylo mniej albo inny kadr zeby jakis tez sie znalazk po prawej stronie. ale dlugi czas fajny i nawet b/w niezle wyglada
Mi też nie pasuję układ na 3, za ciężko po lewej, aczkolwiek bardzo lubię takie klimaty.
1 i 3 bardzo fajne, 2 trochę za mocna :)
3 bardzo fajne lubię jak tak pokazane jest morze.
Malcesine - Monte Baldo - Lago di Garda
4.1.
4.2.
4.3.
4.4.
4.5.
4.6.
4.7.
4.8.
4.9.
4.10.
fajne zdjęcia, lubię takie klimaty,
1 na tapetę się nadaje :)
Nago Torbole / Riva del Garda
5.1.
5.2.
5.3.
5.4.
5.5.
5.6.
5.7.
5.8.
5.9.
5.10.
5.11.
5.12.
Na dwóch ostatnich setach pokazałeś bardzo ciekawe miejsce
z czego kadr na 5.12 najbardziej mi pasuje
Filu
No wakacje przyjemne i gratuluję podróży. Ale czy mam komentować wakacje, czy zdjęcia?
Jakieś bez wyrazu te zdjęcia. Dopiero na ostatnim widać coś więcej niż dowolne zdjęcie dowolnego widoku zrobione w dowolnym momencie z dowolnego miejsca. A to z powodu oramkowania widoku. Czyli widać że przynajmniej zastosowałeś chwyt kompozycyjny.
Tak - 5.12 kompozycyjnie najciekawsze...Poza tym mnie osobiście nie bardzo odpowiada lekko plastikowa, mocno kontrastowa i zbyt niebieska kolorystyka Twoich krajobrazów. Ale to tylko mój gust. Mam za to takie spostrzeżenie - widzę, że lubisz eksponować niebo - pamiętaj, że chmury też są częścią składową kadru i ich układ na niebie również wpływa na kompozycję danego zdjęcia. Z własnego doświadczenia wiem, że warto zwracać na to uwagę:)