Jak Ci tak zle to co tu jeszcze robisz ? Śmigaj gdzie jest lepiej mniejsza korupcja, uczciwsi, ludzie i w ogule full wypas. Może znajdziesz takie miejsce.
Wersja do druku
Jak Ci tak zle to co tu jeszcze robisz ? Śmigaj gdzie jest lepiej mniejsza korupcja, uczciwsi, ludzie i w ogule full wypas. Może znajdziesz takie miejsce.
No jak dla mnie to glupota placic za widoki, za cos niepoliczalnego, za mozliwosc zrobienia zdjecia drzewa w 'lesie'... zeby taki kretynizm wymyslec to trzeba miec rowno nas.... pod sufitem... moze niedlugo jak sie zrobo zdjecie na ulicy to sie bedzie placilo miastu bo to jego ulica, ZTM- bo na zdjeciu sa autobusy itd. nie widze nic normalnego w oplatach za robienie zdjec w parkach narodowych... co innego zejscie ze szlaku, to juz jako 'wykroczenie' mozna traktowac... no ale sciezka niebedaca szlakiem w/g mnie na mandat sie nie lapie... tylko ze tak powiem 'skroty' moga byc karane... ale zdjecia powinno sie robic do woli... i gdzie sie chce bo taka jest logika
ps. panowie nie schodzcie z tematu a prywatne uwagi na PM:twisted:
Niestety mimo,ze jest to ostatnia rzecz jaka bym zrobil,jestem zmuszonyCytat:
Zamieszczone przez Qbexus
postawic sobie ja jako priorytet.Tobie i twoim dzieciom zycze powodzenia w budowaniu 4-tej i 5-tej Rzeczpospolitej...Przykro mi,ze polegniecie w boju
ale taka juz widac wasza dola. :(
Uwagi sa rowniez do Ciebie.Temat jest jeden i w dodatku bezprzedmiotowy,zaczety i kontynuowany przez uczestnikow chyba tylko z nudow,albo czystej naiwnosci... :)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
eee. do mnie te uwagi? dziwne.. no ale ok, skoroCytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
to powiedz mi dlaczego sie w nim udzielasz, nudzisz sie :mrgreen: czy co?... jak dla mnie warto rozmawiac bo to MY zmieniamy ten swiat i ci co przyjda po nas a twoje podejscie do tego tematu jak i innych (chec ucieczki z kraju) jest moim zdaniem.... eee szkoda gadac niech jada wszyscy, ostatni gasi swiatlo :-)Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
Ja zostaje i zmieniam ten kraj!, tak jak bede mogl...
W cale nie twierdze ze to jest ok tylko ze w niektorych miejscach na swiecie nawet za wstep do parku sie placi. A u nas za klimatyczne jak jedziesz na wakacje nawet gdy od sasiada wali szambem ze chej. Kazdy patrzy gdzie tu kaske skroic. Ale zgadzam sie idiotyzm jakich malo. Choc pewnie i doszukac by sie mozna wiele innych.
Udzielam sie wlasnie dlatego,jak sam piszesz,ze my niby zmieniamy swiat.Swiata nie zmienimy,ale mozna pokusic sie o zmiane swiadomosci kilku ludzi,a to juz sukces.Ucieczka z kraju.Widzisz,nie znasz mnie,wiec nie wiesz co robilem w zyciu i w tym kraju,a robilem nie malo.Ja mam prawo do wyglaszania takich opinii w odroznieniu do wielu,co nie skazili sie zadna praca pro publico bono...lub praca sensu stricte.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Jestes jeszcze mlody i pewnych rzeczy nie swiadomy.Ja zycze Ci oczywiscie
optymizmu i duzo sily w tej zmianie,bo bedziesz ich duzo potrzebowal jesli naprawde jestes zdeterminowany w swoim podejsciu do zycia.
nie moge się zgodzić z czarnowidztwem z postu wcześniejszego tak poprostu...
co nie zmienia fakty że w Paryżu można focić np w muzeum impresjonizmu czy w Luwrze bez problemu i bez specjalnych opłat oczywiście bez lampy ale widział to ktoś kiedyś u nas spróbuj sie w muzeum zapytać czy możesz fotografować hehe...
BTW fotografowałem sobie moneta i van ghoga i było coś w tym fajnego obrazy powlały kolorem i człowiek był oczarowany....jeszcze focenie....
to miales szczescie. w wiekszosci przypadkow zgoda na fotografowanie akurat wiele nie daje... bo kto sie przebije przez zbity tlum dzielnie "zwiedzajacych Europe" swoimi cyfrowymi malpkami Japoncow? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez popmart
byli ale jakoś poszło ....