Mi się podoba surowo oszczędnie, sporo ciekawych kadrów, fajnie oddany angielski klimacik. Buuu u nas nieczęsto spotyka się takie wnętrza :)
Wersja do druku
Mi się podoba surowo oszczędnie, sporo ciekawych kadrów, fajnie oddany angielski klimacik. Buuu u nas nieczęsto spotyka się takie wnętrza :)
za takie foty moi ostatni klienci posłali by cie !#%@# :D , zresztą do mnie o to też były pretensje heh ale tak nie przeginałem w sumie
z ilością "przeszkadzajek" w 1 planie , tym nie ostrym ;]
Kilka zdjec z ostatniej sesji z Karolina i sukniami Macka Domanskiego.
11.
12.
13.
14.
Jedyne do czego mógł bym się przyczepić to zdjęcie 11 i trupi odcień stóp modelki :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jedyne do czego mógł bym się przyczepić do trupi odcień stóp na zdjęciu numer 11, reszta idealnie !! :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Yyy przepraszam za podwójny post ... Ale myślałem, że poprzedni się nie wysłał :)
10 średnio reszta ładnie
Wiem, że ostrości mówisz nie, ale zpytam z ciekawości czy to efekt specjalny, jakiś filtr czy o co chodzi że jakoś 80% jest nieostrych, albo nietrafionych? W sensie przypadek czy zamierzone w imię walki ze forumowymi zboczeńcami? :)
Modelkę bolała głowa? Masz problem przy zdjęciach pozowanych co zrobić z rękami modelki? Z ustawieniem nóg też jest trochę nie halo.