to z fotoradarem kompletnie przeladowane. jeden udany kadr by wystarczyl, a tak? przegadane i grafomanskie....
to z fotoradarem kompletnie przeladowane. jeden udany kadr by wystarczyl, a tak? przegadane i grafomanskie....
z wosp brakuje detali. a z całości wystarczy 2,4,8,13,22, i 25 lub 26 na zakończenie... moim zdaniem...
Jak już napisałem, selekcja nie jest moją mocną stroną. :(
Ale będę oczywiście starał się panować nad tym. :)
Szczegółów z fotorelacji WOŚP rzeczywiście nie mam czego niezmiernie żałuję.
Dzień był bardzo zakręcony i szybki. Osiem czy dziewięć w sumie godzin pod tym Tesko strzeliło jak godzinka!
Wystawa fotografii pt."Holga Mon Amour" Malwina de Brade.
Skierniewice, Galeria BWA, ul.Reymonta 33.
Byłem w sobotę po południu. Było warto, super!! Zdjęcia mają swój urok!
Tłumów nie było...
Dzisiaj do godziny 14:00 ostatnia szansa na obejrzenie tej wystawy w Skierniewicach.
POLECAM!
Galeria BWA, ul.Reymonta 33, Skierniewice.
ej naprawde popracuj nad selekcja. to naprawde bardzo wazna umiejetnosc pracy fotografa. malo chyba ogladasz innych i czytasz bo bys wiedzial ze kazdy wielki fotograf robi wystawe czy galerie z malej ale najmocniejszej czesci swojej pracy. przesyt szkodzi fotografii. zniecheca. nudzi. zdrowiej i przyjemniej zostawic niedopowiedzenie. howgh.
Zdjęcia z Marszu Wyzwolenia Konopi zorganizowanego przez Wolne Konopie, 1 października 2011.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
Będę wdzięczny za uwagi, sugestie, komentarze.
Cały reportaż zamieściłem tutaj:
http://www.amarczak.pl/foto_prev/201...olenia_konopi/
Bardzo fajny set :)
Bardzo mi się podobają Twoje zdjęcia. Lubię Twoje kolory, a szczególnie czerwień mojej koszulki na 51 :)
Świetny kontrast, kolory. DLa mnie super. Jakim szkłem robiłeś ostatni set ?
Oddają klimat tego co się działo.