A wg mnie stówka za tego Tumaxa w foto-tipie to dobra cena. Poza tym teraz, z tego co widzę i Nissiny są poprzeceniane.
Uwielbiam okres świąteczny, wówczas wszystkie ceny lecą w dół :D
Wersja do druku
A wg mnie stówka za tego Tumaxa w foto-tipie to dobra cena. Poza tym teraz, z tego co widzę i Nissiny są poprzeceniane.
Uwielbiam okres świąteczny, wówczas wszystkie ceny lecą w dół :D
Przyszla do mnie lampka DSL20AF i nie wspolgra mi z 500D, test dziala, ale puszka traktuje lampe tak jakby jej nie bylo.. musze ja niestety odeslac...
Kupowałem w foto-outlet na allegro, oczywiście pisano na aukcji, że kompatybilna z 500tką.
Zwróciłem ją, napisali mi, że nie mają tej puszki i nie mogą jej sprawdzić i czekam na pieniądze... Nie wiem teraz czy pchać się w nią dalej. Ojcu na pewno by ona starczyła, ja zbieram na 430EX...
Tak..
Po dwoch tygodniach od zakupu i tygodnia od odbioru przez foto-outlet niesprawnej lampki, w koncu zdeklarowali sie ze zwroca mi pieniadze... Juz tej lampki nie chce dla ojca i szukam czegos za ok 200-250zl, w co warto uderzyć Panowie?
W tej cenie nic innego nie kupisz niż Tumaxa lub Yongnuo. A z tych dwóch, to ja bym chyba wolał tą drugą, więcej oferuje.
Hmm.. ja rowniez szukalem bardzo taniej lampy ale 100-200zl to juz chyba hardcore nie sadzicie???????