w takiej cenie to sam bym sie pewnie skusil jakbym byl na kupnie puszki i się znowu zastanawiał co wybrać :P
Wersja do druku
w takiej cenie to sam bym sie pewnie skusil jakbym byl na kupnie puszki i się znowu zastanawiał co wybrać :P
To nie jest tak że w każdym markecie jest to samo??
Z MM są jakieś lepsze egzemplarze? ;)
A może koledze się pomyliło? przestudiowałem wszystkie gazetki i wszędzie jest 550D a nie 50D. A szkoda bo z gripem za taką kasę to się opłacało
panowie nie ma się co napalać,znam te ich metody działania 1 sztuka w gablocie dla pierwszego śmiałka a potem pusto,nie myślcie że mają na magazynie po 100 sztuk w tej cenie,sklep by na tym za dużo stracił...pracując tam pare miesiecy poznałem strategie tego kołchozu i wiem dokładnie jak są planowane takie akcje promocyjne oraz jak wygladają zamówienia przed nimiCytat:
Gazeta Metro dzisiejsza.
Jest zdjęcie a nami pokazane 50D i na dole oryginalny Grip i torba a przy cenie tekst "za komplet" .
Jeśli będzie w pracy to zrobię jutro skan i jakoś wkleję.
Ta... pamiętam jak pojechałem kiedyś specjalnie do BielskaBiałej, bo miał być odtwarzacz bodaj wtedy creative Muvo 2 GB podjemności za tam przyjmijmy 300 pln... nie dość że nie było tego to był taki sam 1 GB za 350 pln... a za wycieczke mi nikt nie zwróci.
Bo to firma krzak:)Cytat:
Niestety to standard