Jak jade do Poznania z zona do jej rodzicow, to nie mam czasu chodzic po marketach. Tesciow musze zabawiac :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
A jak ksztaltuja sie ceny tych eLek?
Wersja do druku
Jak jade do Poznania z zona do jej rodzicow, to nie mam czasu chodzic po marketach. Tesciow musze zabawiac :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
A jak ksztaltuja sie ceny tych eLek?
Co to znaczy ukrywaja sie? Nikt sie nie ukrywa.Cytat:
Zamieszczone przez myrczek
byłem na zajeciach więc nie mogłem nic napiać.
Przeczytałem Wasze odpowiedzi.
Zacznę od "wypocin" pewnych osób, których wypowiedzi mnie powaliły:
A teraz do rzeczy:
- o ukrywaniu się nikonowców pisałem, nawiązałem do humorystycznych filmików zamieszczonych przez jednego z użytkowników. pozdrowienia dla PN_
- po drugie primo, jest to dobre miejsce na taki tekst. I jest to odpowiedź skierowana bezpośrenia do CICHEGO...
Pytacie o obiektywy. niestety nie patrzyłem na nie z racji tego, że ich nie szukałem, ale jeśli dobrze pamiętam ceny to były obiektywy za ponad 3000zł Sigmy, tylko nie pytajcie co.
po drugie, w jednej witrynie stał nikon D50 wraz z D2X za 20990zł, fujifilm S3 i kilka korpusów Canona w tym słynny 5D.
Za kilka dni wybieram się do tego skepu z racji tego, że między moim wydziałem a Saturnem jest może kilometr. Jak ktoś pyta się o cenę, to niech poda model obiektywu. Zobaczę co sie da zrobić:cool:
I jeszcze jedno. Skoro nikon D50 jest za 2100, to wolałbym sprzedać wszystko co mam z Canona i przesiąść się na nikona niż kupować w tej samej cenie G6 czy pro1, który strasznie mi się podoba.
Powodzenia w przesiadce :mrgreen:
Z lampa i tele napewno wyjdzie Cie tanio :twisted:
Wlasnie tak sie lapie jeleni w system i zarabia na akcesoriach.
swietna cena. D50 do jakichs tam cudow techniki nie nalezy, ale za cene zdecydowanie nizsza niz nowy trabant to bardzo przyzwoita zabaweczka.
do tego Olympus wypuszcza E-300 za 2200 z kitowym denkiem...
ruch w interesie jest. Canon tez moglby zejsc z piedestalu i cos obnizyc ceny, bo chwilowo kwota, ktorej zada za wydmuszke 350D a jej wartosc to dwa rozne swiaty :(
Tym bardziej, że ten d50 to fajny aparat, z dobrymi osiagami. W kazdym calu lepszy od 350d.Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Cześć.ch.
w kazdym calu? mam problem z odnalezieniem jednego cala lepszosci D50.. a Ty piszesz o wszystkich.. ile ich jest? 4/9 cala? ;)
a tu troche przesadziles. po zalozeniu glupiej 50-tki za 350zl (w Canonie, bo nikonowska jest drozsza) matryca Canona pokazuje na czym tkwi roznica miedzy 350D a D50. bezdyskusyjnie nie jest to roznica na plus D50. sorki, ale tu nie ma o czym dyskutowacCytat:
Zamieszczone przez chomsky
Przy porownywalnych wlasciwosciach fotograficznych widac ten cal po wzieciu obu aparatow do reki.