Jakim manualem cykana 6 ?? Bo przysłona f/0.6
na 2 i 5 kolorki mi sie strasznie podobają...
Wersja do druku
Jakim manualem cykana 6 ?? Bo przysłona f/0.6
na 2 i 5 kolorki mi sie strasznie podobają...
4 - świetne kolory, tylko nie jestem pewna czy taki odcień włosów (o ile nie jest naturalny ;)) to dobry pomysł - można by je delikatnie "unaturalnić" ;)
7 - fajne zdjęcie i świetna modelka, ale nie podoba mi się ułożenie ręki, jest jakieś dziwne (i tak nawiasem już pisząc nie pokazywałabym na zdjęciu takich paznokci - sama mam nie lepsze, ale mimo wszystko)
9 - raczej nie rób tej modelce ujęć "na wprost", bo wychodzi na nich niekorzystnie (nos, usta) - kompletnie nie ma startu do zdjęcia nr 6, które wygląda o niebo lepiej :)
Generalnie podoba mi się :)
(Nie chciałabym, żeby wyszło na to, że się wymądrzam, bo moje zdjęcia są o wiele gorsze - to są po prostu takie moje luźne uwagi ;) )
w 8 świetny błysk w oczach, pieknie wyszło
9. wyeksponowałabym te oczy, arafatka czy cuś (chociaż to już było wiele razy) ;)
pozdrawiam ;)
Przecież ja się nie obrażam :) Dobra krytyka nie jest zła. W sumie po to zdjęcia wrzucam :]
takie zwykłe, a ciekawe
13 zdecydowanie najbardziej mi się podoba(nutka tajemniczosci,ładny wyraz twarzy).na większości portretów nie podoba mi się ułożenie dłoni 5,6,7,10
strasznie mi się podoba 7, bardzo hipnotyzujące oczy, ale pokusiłbym się o usunięcie tego paska od bluzki czy stanika, tak wogóle to zdjęcia śliczne jak i dziewczyny