MR GREEN przecież, Ale ewidentnie ktoś próbuje sprzedać coś na czy się nie zna i nie uwierzę, że to jego sprzęt. Bo gdyby tak było to minimum informacji na body, czy na lampie jest napisanych np. dokładna nazwa.
Wersja do druku
MR GREEN przecież, Ale ewidentnie ktoś próbuje sprzedać coś na czy się nie zna i nie uwierzę, że to jego sprzęt. Bo gdyby tak było to minimum informacji na body, czy na lampie jest napisanych np. dokładna nazwa.
Green każdy kiedyś musi być..Cytat:
Zamieszczone przez Madroz
I ja nie bardzo wierzę by własciciel niczego nie wiedział o sprzedwanym towarze..
generalnie to chyba jakiś zwinięty aparat jak zapytałm o konkrety to kolo napisł że nie wie nic bo sie nie zna a aparat mu przypadkowo trafił w łapę
no i tradycyjnie zaprasza po dobiór osobisty
strasznie mi ta sprawa śmierdzi chyba zgłosze do administratora allegro ale jeszcze sie wacham bo moze koleś sprzedaje apart kumpla (w co jednak wątpię)
pozdrawiam
Co tu się dużo rozczulać
koleś "znalazł" sprzęt i zadał sobie wiele trudu ;) żeby założyć konto na allegro a wy jeszcze się czepiacie ;)
moje sledztwo doprowadzilo do tego ze ten canon to stary model, rzeczywiscie na nim pisze 300d ale z dopiskiem 'z9002'. wizjer od gory i te sprawy :lol:
to taki sam sprzet jak na tej aukcji
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74202838
ile on jest warty ? bo chyba nie 850zł :roll:
Przeciez to nic innego jak jakis CANOMATIC z perfidnie naklejona naklejka Canon i znaczkiem 6,3M :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez micha$
najlepsza jest chamska naklejka "digital camera" na deklu :lol:
hehehe:) nie mam pytań. że też ludziom się chce tak męczyć:)
Swiat jest pelen ludzi... dziwnych :) Marketing pelna geba.
Nie pozostaje nic innego , jak współczuć temu , kto się na to 300D skusi .