gratulacje!
film 1 klasa:shock:
pomysł o przejściu na zawodowstwo :)
czekam na nastepne produkcje:grin:
Wersja do druku
gratulacje!
film 1 klasa:shock:
pomysł o przejściu na zawodowstwo :)
czekam na nastepne produkcje:grin:
Robota pierwsza klasa, scenariusz, ujęcia, montaż.... naprawdę nieźle, świetnie dobrana muzyka która spaja wszystko w całość i podkreśla nastrój danej sytuacji.
Nie chodzi mi nawet że to nagrane Canonem, ale o całość realizacji !! Brawo !
Nie zmarnuj swojego potencjału !
Brawo. Dorób angielskie napisy. Niech obcokrajowcy też sobie obejrzą. Wrzuć może jeszcze na Vimeo. To lepsze miejsce dla ambitnych ludzi.
Czy używałeś LCDVFa albo Z-Findera ?
nie, używałem tylko lcd :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dodam jeszcze raz najsłabszymi szkłami, zestaw szkieł około 1300 pln, a porównując do L przepaść, już nawet nie chce mówić o ostrości obrazu, ale ustawianie ostrości w moich a w najdroższych bez porównania - tam już się nie da spieprzyć :-)
Z LCDVF byłoby wygodniej (chyba), ale wersja 3/2 jest tylko na http://lcdvf.pl/, a u nich jest wysoka cena. Trzeba poczekać, może Foto-Tip będzie miał u siebie.
fajne, miło się oglądało:] czekam na coś z wykorzystaniem mikrofonów jednak:] czasami przejścia zbyt nagłe były, można tanim kosztem (ok 100zł) zrobić sobie żurawia na jakimś najtańszym statywie do lamp, 2 metry aluminium i masz piękne przejścia:)
jedne czego przeżyć nie mogę to straszne adidasy tego gościa, kto do skóry takie coś zakłada?;p
cheers!
Na prawdę zdjęcia pierwsza klasa, widać ogromny potencjał, dlatego nie zmarnuj go !
davero- super montaż:-D
Jedno pytanie-w komentarzach pod filmem napisałeś, że polecasz filmowanie stałkami.
Moje pytanie odnoście M42- czy da radę?
W moim 500d mam heliosa 58mm f2 i aparat"zabrania"filmować ;) Być może to wina adaptera, mam ten tańszy bez potwierdzenia AF
Jak to się sprawuje u Ciebie?
Good job! Najbardziej mi się podoba to okrążenie wokół uciekającego w 12:15. Głębia ostrości niczym z telewizyjnych filmów, ujęcia też takie telewizyjne, jedynie fabuła i dialogi (wiadomo, nasza bolączka), no i dźwięk trochę kuleją, ale i tak - szacun.
A mi sie krwawa forsa podoba :)