:):) gonzo - jak Cię kiedyś spotkam to mi przypomnij hasło Canon Agbar to Ci browara postawie:):):) już dawno się tak nie uśmiałem:):):)
Wersja do druku
:):) gonzo - jak Cię kiedyś spotkam to mi przypomnij hasło Canon Agbar to Ci browara postawie:):):) już dawno się tak nie uśmiałem:):):)
eee tam... jakbym byl z Krakowa to bym poszedl obejrzec. dla jaj zalozylbym na grzbiet koszulke Minolta :)
A po co?Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
dla jaj.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
ty byś tylko macał :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
No wiec jak, byl ktos ? Macal to cudo ?
(Mi nie starczylo samozaparcia...)
Z pewnych zrodel wiem, ze nie bylo zbyt mocnych eksplozji, wiec atak samobojczy sie chyba nie powiodl ;)
Miałem się wybrać, miałem mieć kolosa, nici wyszły z obu ;D
Bylem ok 17 stej i jakichs specjalnych tlumow nie bylo. Ot kilku osobnikow z oczami jak spodki i pan w koszulce z dumnym napisem N...n tanczacy przed nimi jak primabalerina nie wypuszczajac CUDA z rasi. Bylem tam w innych celach i nie mialem czasu na macanie:oops:Cytat:
Zamieszczone przez birez
Tego sie obawialem.Cytat:
Zamieszczone przez Pietro
Taka prezentacja gdzie nie mozna sobie pomacac (nie mowiac o pstryknieciu na wlasnej CF) to IMHO jakas pomylka.
Chyba ze ktorys z wczesniejszych macantow wlozyl palec w migawke i juz nie bylo czego pokazywac ;)
hmmm IMHO ten zakaz wsadzania kart jest dziwny ale nie tylko nikon sie do niego stosuje, na photokinie 2004 podczas prezentacji 20d bylo to samo...