Będzie, będzie... Daj chwilkę Łukaszowi... Zarooooooobionyyyyyy jeeeeest, oj zarobiony!
Wersja do druku
Będzie, będzie... Daj chwilkę Łukaszowi... Zarooooooobionyyyyyy jeeeeest, oj zarobiony!
ok,nie ma problemu:)
Przepraszam panowie że to tyle trwa. Dziś późnym wieczorem na 100%
No problem. ;)
I znów zrobiłem z gęby cholewę :-( Przepraszam Was panowie.
:arrow: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=68859
Luzik, luzik. Co sie odwlecze to nie uciecze... Do zoba w Kłodzku. Nocleg zalatwiłem w Polanicy - tam gdzie w zeszłym roku.
A mnie przeraża perspektywa piątku - wycieczka z Wrocka, na 2 godziny do Kłodzka, wiązać się będzie z jakimiś 4 godzinkami w aucie. W sobotę i w niedzielę to już będzie z górki ;-)
Fakt - masz kłopot. Będziesz po rajdzie "trochę" zmęczony.
Kłopot dotyczy piątku i ewentualnie niedzielnego powrotu bo to dość popularny kierunek weekendowych wypadów z Wrocławia. Uratować mnie może tylko deszcz i ziomb :-)
Elmot tradycyjnie robię z domu. Karkonoski robiłem już tak dwa razy przyszłą więc kolej na Dolnośląski. Zastanwiam się jednak coraz mocniej czy nie odpuścić piątkowego prologu. Jeśli będzie wyglądał tak jak rok temu (a na 99,9% będzie) to i tak ciężko tam zrobić fajne foto.
Ja sobie prolog daruję. Nie lubię takich OSów. Do Kłodzka mam 250 km więc chyba nawet nie wyrobie się na prolog.