Ja tak troszke podciagnalem chlopaczka, zeby oczka i zabki mial jak u kolegow :wink:
Ale ile on tam podobny do oryginalu :mrgreen: ?????
Wersja do druku
Ja tak troszke podciagnalem chlopaczka, zeby oczka i zabki mial jak u kolegow :wink:
Ale ile on tam podobny do oryginalu :mrgreen: ?????
Widać że się napracowałeś :)
1. Zdaje mi się że lewe oko jest nieco za wysoko
2. Wyrównaj oba kąciki ust.
3. Możesz do końca wywalić ten statyw od mikrofonu - teraz to już bułka z masłem
Pozdrawiam
A jak Ci juz tak dobrze idzie to z orginalu wywal tyl glowy z lewej strony i dorob gore twarzy wysokiemu gosciowi, albo jego tez wywal calkiem.
Tak w wolnej chwili sam spróbowałem swoich sił tylko do twarzy i ramienia.
Ja osobiście bardziej preferuje narzędzia do klonowania niż malarskie ze względu na możliwosć zachowania oryginalnej faktury.
no to i ja chwile podlubalem :)
@Pikczer: brawo! do tej foty nizej nie ma sie jak przyczepic.
@perqsista i tpop: hahahaha, sorry ale dorobiliscie gosciowi takiego zeza ze nie moglem sie powstrzymac :lol:
Przepraszam, ale dlaczego zrobiliście chłopcu zeza rozbieżnego :mrgreen:? Odbicie lustrzane odpada, bo wygląda nienaturalnie. Chłopak ma głowę skierowaną w lewą stronę kadru, a oczy, nos i usta skierowane są do przodu. Usta uciekły na lewo od podbródka a powinny być nad nim - może udałoby się skorygować perspektywę i usunąć zeza ;)
Edit:
o... o zezie juz jest :mrgreen: czyli nie tylko ja zauważyłem ;)
dokladnie teraz chlopak wyglada tak jak by UFO zobaczyl :-) i odjechal w zaswiaty... nic do niego niedociera... a teraz uwaga ostatnio modne slowko... zawiesil sie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
sorry pomylilem pliki juz jest chyba lepiej :)
Skoro wszyscy próbują to autor pewnie się na mnie nie pogniewa jak wrzucę swoją propozycję. :)
Rozdzielczość pliku zródłowego bardzo mała więc każdy kto próbował swoich sił doświadczył trudności pracy na pojedynczych pikselach :mrgreen:
Wyrzuciłem kilka przeszkadzających elementów i delikatnie skorygowałęm barwę.