Z czerwonym paskiem? :shock:Cytat:
Zamieszczone przez sven
Wersja do druku
Z czerwonym paskiem? :shock:Cytat:
Zamieszczone przez sven
135 z tc 1.4 IMHO
Też mi się tak wydaje.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Na pewno 135/2L bo moja 200/2.8L jest dluzsza niz to co na zdjeciuCytat:
Zamieszczone przez ripek
nie tylko twoja :-)
idac za ciosem moja 200 jest krotsza :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Dżizasss!
Macie jeszcze czas na IRCa ??? :shock:
a wogóle co to jest ;) ??
Miałem tam coś dodać ale zwisł mi komp(k)utas :mrgreen: ;)
ostatnio coś często :( :cry:
Tzn miałem dodać, że widziałem LIVE tą wystawę w tym roku w W-wie i tego typu zdjęć było kilka. Też się zastanawiałem nad efektem.
Ogólnie zdjęcia te robią wrażenie na dużej powierchni, ale o tym się trza samemu przekonać. Inaczej się patrzy na to na WIDESCREEN'ie 14cali a inaczej na tym o czym wspomniałem. Prawda jest taka, że podpis pod zdjęciem ROBI swoje i ma BARDZO znaczący związek ze zdjęciem. Bez tego by sie nie obyło bo niektóre zdjęcia są bez tego nie wymowne :roll:
Chodzi o to, że na zdjęciu bez podpisu, w którym widzimy np żołnierza z kwaśną miną nikt się nie domyśla czy ma biegunkę czy... stoi on ma minie i tego nie da się zmienić...
zadna filozofia - obiektyw/aparat z poklonem :)
przeciez to shift
shift ? pierwszy raz slysze otej technice, prosze podajcie jakis link jesli mozna prosic, w googlach na haslo shift rozne rzeczy wyskakuja ;)
Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
pierwsza sprawa, rzeczywiscie to robie dopiero wrazenie na wielkim formacie, po drugie te zdjecia same soba wyrazaja cala historie, widac olimpiade widac olimpijczykow i nie ma zadnej historii ze pan zdzislaw jest dyskobolem ale w rodzinnym miescie zarabia na chleba jako drag queen ;) aha Green, pod zdjeciiem w pierwszym poscie jest link do reszty zdjec z ego cyklu, pozdro