Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Jakie wyskakujace okienka?
Wez ty sie do Firefoxa z Adblockiem przyzwyczaj, plus jakis rozsadny Firewall tez blokujacy spam, reklamy i popupy.
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Jakie wyskakujace okienka?
Wez ty sie do Firefoxa z Adblockiem przyzwyczaj, plus jakis rozsadny Firewall tez blokujacy spam, reklamy i popupy.
Firefoksa z adblockiem juz mam od wiekow :) tak ze mnie tylko przegladarka zaswiecila info o okienkach.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
napisalem info, zeby ci co jeszcze Firefoksa nie maja wiedzieli czego ssie spodziewac
swoja droga, to ostatnio Mozilla chyba cos z tylka strzela i po cichu instaluje pluginy. inaczej nie umiem wytlumaczyc fakty, ze od kilku dni na niektorych stronach z duza iloscia Flasha moj Firefox (ktoremu nic swiadomie nie doinstalowywalem) nagle sie wyburacza :( i jesli moje przypuszczenia sa sluszne, to bardzo powazny minus dla przegladarki :(
http://www.keepmyfile.com/image/6516d6184298
taa, bez watpienia profesjonalistki :roll:
cos malo profesjonalny ten link ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
mi wszystko dziala ;) ale jesli u Ciebie nie to Ci opisze, to owo zdjecie na ktorym jedna barbie robi drugiej zdjecie makro golego tylka za pomoca ktorejs wersji 70-200 f2,8 - ostrzone z reki z odleglosci 40-50cm ciekaw jestem efektow :mrgreen:
szkoda, ze u mnie nie dziala :(
;)
A moze barbie 1 przyciaga barbie 2 zeby jej pokazac jakie fajne zdjecie wyszlo... ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
bardzo mozliwe Polaco, ona nawet patrzy na tylna scianke jakby tam rzeczywicie mial byc live view ! choc w gruncie rzeczy w analogowej jedynce jest to malo mozliwe :mrgreen:
moze ma tylna scianke z datownikiem? :mrgreen:
ja tam żadnych pop up nie mam a z explorera wyswietlam