A ja sie zastanawiam czy czekac do lutego czy brac teraz nowke za 4100 PLN... myslicie ze beda tansze w lutym niz 4k? (no jeszcze dochodzi ryzyko, ze jak sie spoznie, to bedzie po zabawie:( )
Wersja do druku
A ja sie zastanawiam czy czekac do lutego czy brac teraz nowke za 4100 PLN... myslicie ze beda tansze w lutym niz 4k? (no jeszcze dochodzi ryzyko, ze jak sie spoznie, to bedzie po zabawie:( )
Przeciez sa specyfikacje i testy na fotopolis.pl lub dpreview.com chociazby.Cytat:
Zamieszczone przez emimo
Koniecznei z ankieta! :DCytat:
Zamieszczone przez marcingreen
JAKA JEST DUŻA RÓŻNICA POMIĘDZY 300D a 20D?Cytat:
Zamieszczone przez pn_
dodam, że na pierwszy 'rzut okiem' różnica pomiędzy 300D a 20D to wygląd ;)
Chyba wszystko zależy od tego czego ci potrzeba?
Mam 300D bawiłem się 20D, znam ich funkcje, wady i zalety i wiem... że 300D mi całkowicie wystarczy...
Tego co mi potrzeba to dobrych szkieł i raz jeszcze szkieł ;)
czekać, ja trochę żałuję, że nie poczekałem, ale jestem w gorącej wodzie kąpany, po premierze 30D, jezeli będzie, cena 20D musi spaść o jakieś 200 euro na dzień dobry...Cytat:
Zamieszczone przez bartolomic
no więc srednia różnica... po pierwsze nie wiadomo czy bedzie premiera (choc to prawdopodobne), nie wiadomo czy beda jeszcze na rynku 20d (musza je kiedys skonczyc produkowac) a dzis cash back jest 150 EUR i to jest pewne)
dlatego, że jest cashback zdecydowałem się na kupno teraz, to może właśnie jest chwyt na wyprzedanie tego co zostało, teraz dają 150 euro a potem musieliby 200-300 dawać...Cytat:
Zamieszczone przez bartolomic
ale pamiętaj, że w PL wykorzystać go nie można...
i to kolejna szansa!! - mam semestralne stypendium w Niemczech.
No wiec skoro wykorzystales cash back to czego zalujesz... kupiles zapewne po atrakcyjnej cenie...