W kwestii organizacyjnej: Kawiarnia ma dwa poziomy i my spotykamy się na tym dolnym. Wystarczy spytać o Sergiusza i każdy z obsługi wskaże miejsce spotkania.
Wersja do druku
W kwestii organizacyjnej: Kawiarnia ma dwa poziomy i my spotykamy się na tym dolnym. Wystarczy spytać o Sergiusza i każdy z obsługi wskaże miejsce spotkania.
Wyszło komuś jakieś zdjęcie z wczoraj? Jak wiecie jedna z obecnych wczoraj osób jest dość niecierpliwa. :-D
Mi wyszło, z tym ze dopiero udało mi sie zainstalować system po awarii dysku. Dopiero więc wieczorem bede mógl z RAW'a zrobić coś bardziej zjadliwego.
Też ciekaw jestem jak wyjdzie z tego "fiśaja", ale obawaiam się że Ewelina zadowolona nie będzie :-D
"Sfisiaja" wychodzi tak http://canon-board.info/showthread.p...357#post864357
oops, no tak.. <facepalm>
Ja zapomniałem wczoraj o czymś ważnym powiedzieć. Chyba w tej piwnicy jest jakaś blokada. Nie mniej myślałem, myślałem i nic. Ale chodziło mi po głowie wydanie kalendarza. Chodziło bo to jednak bardzo zły pomysł. Nie dość, że codziennie przypomina człowiekowi, że jest o jeden dzień starszy co uważam jest wyjątkowym świństwem to do tego codziennie przybywa jednego przeterminowanego dnia aby po roku zupełnie się zdezaktualizować. Dlatego postanowiłem zaproponować coś bardziej ponadczasowego w postaci albumu fotograficznego, w którym znalazłyby się zdjęcia osób chętnych do wzięcia udziału w takim przedsięwzięciu.
Chcę przypomnieć o dzisiejszym spotkaniu. Jest już ustalone miejsce kolejnego pleneru ale nie potrafię go wymówić a co dopiero napisać. Ponieważ miejsce nie ma adresu to pewnie będzie problem z miejscem spotkania plenerowego ale pewnie coś wymyślimy. Jak ktoś ma ochotę wstąpić do klubu choćby na chwilę to na miejscu może załatwić wszelakie formalności.
Ktoś się wybiera dzisiaj wieczorem? Ja będę jak zawsze choć ostatnio mam jakiś niedoczas. :(
Jak mnie rodzina puści, to będę tradycyjnie punktualnie ;)