nie wiem ale mi wizualnie ta torba nie odpowiada wygląda jak kuferek...
Jaka jest różnica (oprócz ceny) miedzy gripem od canona a deltą? Jak stoi jakość?
Wersja do druku
nie wiem ale mi wizualnie ta torba nie odpowiada wygląda jak kuferek...
Jaka jest różnica (oprócz ceny) miedzy gripem od canona a deltą? Jak stoi jakość?
z tanich(?), markowych toreb fajny jest jeszcze rexton. Sam sie zastanawiałem nad defenderem i rextonem. Wygrał ten drugi - tańszy i przede wszystkim lżejszy (mimo to masywny i wytrzymały). To chyba najpopularniejsze torby w mediamarktach i podobnych :)
Kolega chyba nie wie, do czego służy u nas podforum "dla początkujących" . Tak - właśnie dla takich nudnych, powtarzających się pytań.
Tak więc nie życzę sobie takiego demonizowania siebie, przynajmniej nie w tym podforum :p .
Nie znasz dnia ani godziny :twisted:
A Ja polecę Fomei Winner, sam mam taką i uważam, że jak za te pieniądze to super torba. Noszę w niej: 450d + grip, lampa, i kilka szkiełek.
Jak napisałem z gripa Delty jestem zadowolony a jakość tak naprawdę widać różnice tylko w jednym, czyli w kółku przy spuście jest trochę "plastikowe" ale to jedyny mankament tego gripa
I 2 mankamentem po pewnym czasie jest odklejającą się guma od strony wyświetlacza.
k-9 -> kup przejściówkę M42->EOS bez potwierdzenia ostrości. Tanie to a ile radości sprawia. Jak Ci się spodoba to może pokusisz się o następne obiektywy M42, a jak nie to i tak niewiele tracisz. Szkło masz za darmo a jakość całkiem dobra.