no dobra, dobra :mrgreen: :mrgreen: przesadziłem z tą ostrożnością ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
no dobra, dobra :mrgreen: :mrgreen: przesadziłem z tą ostrożnością ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ostatnio mój kumpel miał włam do mieszkania. Ukradli mu starego laptopa, a nie wzieli sprzętu foto za gróbo ponad 20000zł. Może nie interesowali się fotografią:lol:
Był adres ;-) Fotka pochodzi z linku w aukcji. Znalazłem użytkownika Vitez (na giełdzie C-B też oferowałeś 10D, więc z powiązaniem Twego nicka z C-B gdzie w podpisie jest kupa sprzętu z nickiem na Allegro nie było problemu), klikałem na numery aukcji z komentarzami kupujących i znalazłem aukcję z 10D...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Oczywiście, że nie dajmy się zwariować, uważajmy - ale i pamiętajmy, że okradane są i pancerne sejfy - nie można więc być pewniakiem w takich sprawach. To, że nie pójdziesz ze sprzętem w miejsce i o czasie uważanych za niebezpieczne nie daje ci żadnej gwarancji, że nie trafisz na jakiegoś karka który "grzecznie" poprosi o darowiznę
i jeszcze jeden "kawałek" jaki dostałem własnie od kumpeli .. jej mąż dostał od znajomka taką odpowiedź na pytanie czy warto kupować alusy na Allegro ??
"A wlasnie.. nie kupuj alufelg na allegro!
Wygralem licytacje, i koles mi napisal, ze musze poczekac tydzien, bo musi zlokalizowac samochod z takimi alusami w w-wie."
MarekC, to z bash.org.pl
nakopię mu do rzyci ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
u was też się tak gada: do rzici? czy może do żici? ale napewnie nie do rzyci ;)Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
reszta wie o co wogóle biega ???
O dupę.
Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
Skleroze mam bo fotke sam juz wywalilem. No ale co ci dalo udowodnienie tego poza jakas dziwna satysfakcja?
Dziwię się tylko, że Tobie nie dało to nic do myślenia....Cytat:
Zamieszczone przez Vitez