dzięki smigaczka
tym razem kukiz i piersi
22.
23.
24.
25.
26.
Wersja do druku
dzięki smigaczka
tym razem kukiz i piersi
22.
23.
24.
25.
26.
Pierwsza seria chyba lepsza.
Próbowałes focić w ciemnych klubach?
To jest dopiero zgryz.
Drążę temat od paru lat, raz sie udaje, raz mniej.
Masz fajny sprzęt, wiec próbuj w trudnych warunkach. Trzeba więcej kombinować, ale efekty są często o wiele ciekawsze.
Powodzenia!
pierwsza seria (1-10) to właśnie dwa małe kluby, prawie brak światła, z przodu często jedynie czerwone paskudne a z tyłu jedna, dwie kontry (zazwyczaj białe - jakiś mistrz to podłączał :) )
inna sprawa, że na Podlasiu ciężko o jakiekolwiek ciekawe wydarzenia z oświetleniowcami z prawdziwego zdarzenia ...
Może dlatego mi się bardziej podobała 1 seria.
Oświetleniowcy to "trudna" grupa (tak jak nagłośnieniowcy). Nie licz na to, że ktoś Ci ułatwi focenie. Ale próbować trzeba...
Dwajścia szejś super :)
26 jest dobre. chociaż mogłeś z Muńka więcej wyciągnąć. To jeden z najbardziej fotogenicznych muzyków na polskiej scenie.
ah i ta slynna flara z 70-200. mam to samo ; )
Trochę kurzem zarosło :mrgreen:
Festiwal rock na bagnie, dzien punkowy:
29.
30.
31. W.C.
32. KARCER
33. KARCER
Na trzydziestce świetna mimika u dziecka, fajnie zakomponowałeś ten kadr. Facet płynący na fali rąk jest w świetnym punkcie i równoważy dziecko. Zdjęcie dobre na backside płyty z koncertu. ;)
Trzydzieści jeden ma w sobie taki oniryczno ekstatyczny klimat, nawet mimo faktu że przedstawia jedną tylko osobę. Świetne ułożenie świateł reflektorów w stosunku do rąk i ładny światłocień na ramionach. No i jeszcze ten wzrok wokalisty...
A 26 faktycznie superrr i nawet flara nie przeszkadza... :D
(Ew. można dodać kontrastu)
Świetne zdjęcia, dobrze ich ustawiasz pod światło :) pierwsza seria przypadła mi do gustu brakuje tylko w niektorych wiecej dłuzszego naswietlania w celu dynamiki ale to tylko moje widzimisie bo jestem zwolennikiem wiekszej dynamiki na zdjeciach koncertowych. Co nie zmienia faktu ze wiesz w ktorym miejscu i w ktorym momencie pstryknac aby swiatło podkresliło artyste :)