Moze zalatw sobie akredytacje, ominiesz zabawe w partyzanta ;)
Wersja do druku
Moze zalatw sobie akredytacje, ominiesz zabawe w partyzanta ;)
Na chcę kupić jakiś bilet (albo Detroit-Chicago , lub D-Sacramento) i nie widzę ograniczenia jeśli chodzi o wnoszenie sprzętu foto..
Cichy poszukaj policy obiektu.
Na przyklad ja znalazlem cos takiego:
FAQ:
Are pagers, cell phones, radios or cameras allowed into Breslin Center?
Pagers, cell phones, radios and small cameras are all allowed into Breslin.
NO FLASH CAMERAS DURING PLAY.
Dotyczy to dla przykladu hali nie opodal miejsca gdzie mieszkam, sa tam rozgrywane m.in. mecze ligi uniwersyteckiej.
Pytanie sie od razu nasuwa co oznacza "small camera" dla jednego to kompakt dla innego 20D :)
Z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec, udalo mi sie przemycic 20D + 70-200 2.8 IS wchodzac na ten obiekt. Ostatniej zimy takze powiodlo sie to na meczu hokejowym....pstrykalem swobodnie obok stanowiska kamer TV oraz fotoreporterow :)
--
Marnow
A moze plecak foto taki jak Lowepro Orion ? Ma podwojne dno do ktorego nie musisz sie przyznawac ;)
200/2.8 dla policji może przypominać półkilowy ładunek wybuchowy :mrgreen:
A co będzie jak wzbudzisz podejrzenia ochrony swoim nienaturalnym zachowaniem (widoczne podenerwowanie), ewidentnym ukrywaniem czegoś w torbie którą próbujesz przemycić na stadion pełen ludzi. Dam ci radę jak by ktoś wołał stój to lepiej go posłuchaj. :-D
W Londynie niedawno zastrzelili w taki właśnie sposób niewinnego Argentyńczyka.
Nie polecam przywiązywania takiego obiektywu gdzieś pod kurtką :lol:
Może zdobędziesz taki obiektyw ? http://www.sklepfotograficzny.pl/sklep.foto/prod117/ jeśli ochrona mierzy obiektywy to i on jest zadługi o 9mm :(
Pisałem o tym przecież :>
Moze zainteresuj sie fotografia otworkowa? :lol: