u mnie w 20D też jest trochę krzywo, doklądnie wyświetlacz nie jest przekręcony a odchylony w stosunku do obudowy. Zauwazyłem to już po kupnie.. Da się z tym zyć, może z dwa dni mnie męczyło ...
Wersja do druku
u mnie w 20D też jest trochę krzywo, doklądnie wyświetlacz nie jest przekręcony a odchylony w stosunku do obudowy. Zauwazyłem to już po kupnie.. Da się z tym zyć, może z dwa dni mnie męczyło ...
no i co z tego ze nie jest prosto? kadrujecie wyswietlaczem?
w nikonie byly krzywo montowane wizjery - to jest dopiero problem.. a wyswietlacz? bez jaj panowie..
Co że nie prosto? Bo powinien być prosto. W nowym sprzęcie może to trochę irytować.
Gdyby wyświetlacz był przekręcony o 45° to reklamowałbyś? A o 10°?
A jest przekrecony o 45° ? To brzmi jak paranoja z hotpixelami..
MAM HOTPIXEL na lcd! Jak to przeżyję ;)
Ale racja, że jakość wykonania i kontrola jakości pozostawiają wiele do życzenia...
Pewnie nie jest, mówię hipotetycznie. Chyba taki egzemplarz aparatu bez wahania byś reklamował a nie mówił, że tam kadruje się przez przeziór i żeby nie przesadzać.Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
A co z ekranem obróconym o 10°?
.... i dostałem tym razem przechylony w drugą stronę :-(
to jakaś paranoja i skandal
TTTM :p
za taki tekst jestem gotowy za każdym razem dać mojemu mechanikowi w zęby, bez obrazyCytat:
Zamieszczone przez Czacha
ma *** być *** perfekcyjnie wykonane, skoro producent reklamuje się, że produkuje perfekcyjne aparaty...
a jak nie to niech biorą za nie po 100 euro i wtedy jak dla mnie może nawet tego wyświetlacza nie być...
Czyli statystycznie jest ok ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Canon_20D