nie papuguj :)Cytat:
Zamieszczone przez dentharg
Wersja do druku
nie papuguj :)Cytat:
Zamieszczone przez dentharg
Sa tacy goscie, co kupuja sobie Poloneza i tuninguja go za kase 5 razy wieksza niz wart jest sam Poldek :confused: W sumie mozna wykleic go drewnem i zamontowac piekne alu fele i klime. Ale czy nie lepiej od razu kupic se Impreze :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Mam 350D. Jest z plastiku. Material ten zachowuje sie zupelnie inaczej niz ten uzytu w 20D. Ale sie tym nie przejmuje, bo jak wszystkie rzeczy na tym swiecie za nieduze pieniadze maja minusy. Ciesze sie jednak, ze robi zblizone zdjecia do 20D a nie, ze materialem wykonania nie odstaje :)
no fakt z tymi pazurami to trzeba sie teraz pilnowac
po pierwsze primo - obcinam paznokcie często i dodatkowo je szoruję gdyby sie ktoś czepiał
po drugie primo - jak napisałem na początku tego wątku to jest taki lajtowy temat, więc nie rozumiem po co tyle złośliwości?!
bez przesady: nawet najbardziej stuningowany poldek będzie tańszy niż jedne drzwi do imprezy...Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
znam gostka (z poznania zresztą), który kupił porsche 911 turbo nówkę sztukę za chyba jakieś (dokładnie nie wiem) 200-300 kpln, następnie za jakieś 100 kpln stuningował je do wersji 911 GT3 (spojlery, felgi, fotele, znaczki itp. itd. oczywiście poza silnikiem) - i jest on cały happy, bo GT3 kosztuje i tak 2x więcej :shock:
może to było i przegięcie, ale osobiście też uważam, że jeżdżenie serią to obciach :mrgreen:
dlaczego uważasz że poprawienie 350D ma dać 20D??Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
rozważałem oba przed zakupem i teraz nie zamieniłbym się: wyświetlacz z tyłu, działający pilot (jak czytam te wątki o podróbkach wężyków to... było myśleć przed zakupem), mniejsze szumy, no i połowa ceny - więc nie, nie! mam to, co chcę, a teraz chodzi tylko o to jak poprawić komfort użytkowania/uchwytu? oklejenie plastiku ;-) może być rozwiązaniem. a jak nie to też nie będę się tym przejmować :twisted:
Do 350d powinni dawać talony do salonu manicure, gratis.
Cześć.ch.
Kumpel stwierdzil, ze jak duzo foci to nie musi paznokci przycinac, bo mu się spiłowują :mrgreen: :lol:
ja to bym taka 350 cala w silikon sanitarny wsadzil
za jednym zamachem zrobil bym lepsze uszczelnienie,
przyjemniejszy byl by w dotyku a i pewniej by w dloni lezal
Plastiki Nikona sie nie wycieraja i sa zawsze estetyczne (dowod: z doswiadczenia :-)).
To bardzo cenna informacja - dziękuję, że się nią z nami podzieliłeś.Cytat:
Zamieszczone przez pn_