Czyli nie mam sie czym przejmowac. Dzieki za odpowiedz.Cytat:
Zamieszczone przez jharv
D.
Wersja do druku
Czyli nie mam sie czym przejmowac. Dzieki za odpowiedz.Cytat:
Zamieszczone przez jharv
D.
I znowu to samo... a wystarczylo wpisac "zamienniki" lub "zamiennik" w wyszukiwarke :?
Ale dzięki temu nabija się licznik. Tak jak ja teraz.:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
i jak kolega V ;)
Co widać po stanie licznika. :DCytat:
Zamieszczone przez stdanielo
To tutaj płaca za stan licznika że tak nabijacie ??? :)
Ja na swoj licznik ciezko pracowalem od samego powstania tego forum :P ... i dzieki temu moge sie tylko smiac na takie zarzuty: "naprawde sadzicie ze moge czuc jakakolwiek potrzebe/zagrozenie z powodu licznika postow? " :p ;)
Nawet juz pare razy sugerowalem wylaczenie licznika postow bo ten pseudoargument byl czesto naduzywany w dyskusjach :roll: .
No ale koniec OT .
Ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem wyłączania licznika ponieważ uwielbiam nabijać posty (czego już wcześniej dowodziłem). Wg mnie ilośc postów świadczy o elokwencji użytkownika forum, im więcej tym lepiej. Tym bardziej, że co niektórzy zadają durne pytania i sypią się jeszcze głupsze odpowiedzi w czy i ja mam nadzieję zasłynę :!: :!: :!: Pozdrawiam wszystkich głąbów z forum (o ile tacy są :-D ).
Razem z aparatem (300D) kupiłem od razu dodatkową baterię. Nie miałem kasy na oryginał więc zdecydowałem sie na zamiennik. Kupiłem Maxell DCM7222, parametry wg opisu takie same jak oryginał 7,4V 1100mAh. Nie dorównuje oryginałowi - jest około 35% słabsza, ale wystarcza. A biorąc pod uwagę cenę myślę ze zamieniki nie są zle, pod warunkiem ze nie kupuje sie najtańszych które często sa już podróbkami zamienników.
Licznik, licznik, mniam.... :)
A co do zamiennikow, to przyjalem taka zasade, ze robie fotki na oryginalach, a zamiennik sluzy mi tylko na czas ladowania tamtych.