-
Dziś zostałem całkiem pozytywnie zaskoczony przez serwis ;) Mój aparat został osobiście przez kogoś z rodziny dostarczony do serwisu dziś rano ok 10, a już przed 14 już dostałem emaila z wyceną. Respect za tempo - była mowa o jakichś 24 godzinach od dostarczenia, a tu panowie uwinęli się w zaledwie 4 :mrgreen: Usterka została zdiagnozowana i było to, co podejrzewałem na początku, czyli padnięte zasilanie... Szacowany koszt naprawy został określony na ok 190zł.
Misioo - nie wiem co w Twoim przypadku wykryją, ale jeśli to samo co u mnie (sądząc po objawach, to na 90% jest to samo), więc naprawa jak najbardziej opłacalna :) Najlepiej nie zastanawiaj się długo, tylko poślij aparat do Warszawy na ul. Żytnią niech zrobią ekspertyzę i wtedy będziesz wiedział co i jak. Takie gdybanie co sie ewentualnie mogło zepsuć bez zbadania sprawy w serwisie jest nic niewarte i nie rozwiąże Twojego problemu. W moim przypadku też chyba podejrzewali płytę (bo niby czego innego wymiana w aparacie mogła kosztować 600zł skoro matryca i migawka jest ok), a skończy się pewnie na tym, że wymienią jakiś drobiazg :razz: