-
Zaczynam się nieco niepokoić, że oprócz postów administracji dot. spraw technicznych nie pojawiają się inne...no ale może tak to tutaj jest.
Dwie manipulacje przy portrecie. Jako, że portret to nowa dziedzina w moim foceniu zachęcam jednak do jakiś komentarzy, jestem też ciekaw, która wersja Wam się bardziej spodoba.
9.
10.
-
Czas na kilka nowych fotek. Tym razem kilka ujęc z katowickiego Dnia Dziecka. Jestem ciekaw waszych opinii.
11.
12.
13.
14.
15.
-
9 i 10 - Która wersja się bardziej podoba? Szczerze, to mi żadna ;)
Jak już miałbym wybierać pod katowskim toporem i raczej 9 chociaż jak dla mnie za bardzo kadr wypełniony twarzą - czuję się przytłoczony ;) Też jak dla mnie za jasna skóra (w BW widać to jeszcze bardziej)
Ale za to repo bardzo ładne :)
-
jak na razie 6. bije wszystko.
pozdr.
-
Dokładnie. Szóstka ma moc! Obróbka znakomicie wyciąga obdrapaną ścianę, a ramka dodaje... ciężko mi to nazwać w sumie, ale mi się podoba :D
-
Jak na razie to 9 i 13 mi podeszły. Lubie takie portrety jak na 9 a 13 za fajne emocje które wzbudza to zdjęcie.
-
Dzięki wielkie, jestem ciekaw waszych opini na temat poniższego zdjęcia pt. Studium śmiechu:
16.
-
pierwsze jest ciemniejsze i chyba nieco chłodniejsze od pozozstałych dwóch, a na środkowym chyba nawiała gdzieś ostrość.
-
-
mazurskie spojrzenia pierwsze super, uchwycona chwila, kolory, dla mnie za duza wineta:-D