Proszę inny zestaw pytań. Te są zbyt tendencyjne. :mrgreen:
Wersja do druku
Proszę inny zestaw pytań. Te są zbyt tendencyjne. :mrgreen:
jesli w niedzielnym glosowaniu pytania beda takie jak tutaj - no to biada nam :mrgreen:
Głowne zrodlo dochodu
Jak się można domyślic - ja je układałam. I nie wątpie, że nie wyczerpałam wszystkich możliwych wersji zarabiania na zdjęciach. Tym bardziej ze sama nie zarabiam :-) Mozna wybrac jedna z opcji - starałam się by w miare sie wykluczaly - sporadyczne zlecenia to raczej za mało by uznac fotografowanie za jeden z wielu (tu brakuje słowa "stałych") dochodów. Czepialskich zapraszam do nie wypelniania ankiety i olania jej wyników. A życzliwych i umiejących czytać między wierszami - do zagłosowania:-) A to ze nie widać jak kto głosował - owszem nie widać bo całkiem świadomie taką opcję wybrałam przy tworzeniu ankiety. Ludzie bywają drażliwi jak zaczyna się poruszać kwestie ich dochodów ;-)
O tym decyduje ten, kto zaklada ankiete.Cytat:
Zamieszczone przez gr86
Mozna zalozyc "od czapy" - czyli tylko pare pytan i klik - gotowe... wtedy nie bedzie widac kto jak glosowal (nie jest to domyslna opcja).
Ale mozna tez przed zatwierdzeniem watku z ankieta wczytac sie we wszelkie mozliwe opcje i przez to uatrakcyjnic nieco ankiete 8) .
Przy okazji - po tym jak pierwsza osoba zaglosuej nie da sie zmienic opcji ankiety, pytan itp - trzeba by usuwac watek i zakladac od nowa.
Nawet moderatorzy nie maja takiej mozliwosci (i nie maja podgladu kto jak glosowal). Nie wiem jak Admin :roll: .
Ale moderatorzy mogą założyć nowy wątek z ankietą, przenieść posty ze starego i w ten sposób "oszukać trochę"
Glosow nie przeniesiesz wiec sie kapna ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski