Stronka bardzo mi się podoba,przejrzysta,nawigacja super no i ta miękka muzyczka w tle,gratki.
Wersja do druku
Stronka bardzo mi się podoba,przejrzysta,nawigacja super no i ta miękka muzyczka w tle,gratki.
Po kliknięciu w "fotografia" lub "design" na kilka sekund zawiesza mi firefoxa. Bardzo uciążliwe! Poza tym strona w dobrym stylu.
Mam FF i nic nie zawiesza. Wg mnie stronka bardzo dobra. Przejrzysta i łatwo dostępna nawigacja to jej wielki plus o czym czesto zapominają tworcy. Gratuluje:)
Dzieki za opinie :-)
A uwagi zbieram i notuje ;-)
Ja bym się zastanowił nad zdjęciem w dziale O mnie , jest mało przekonywujące :) no i oczywiście przewijanie. Zdjęcia mogłyby być odrobine większe.
Strona pierwsza klasa.. oczywiście, jak poprzednicy proponuję zmienić foto w "O mnie", niech tekst będzie na stałe, bo tak to za wolno, nie rozumiem idei "Ślub 1" "Ślub 2".. może lepiej klasycznie: przygotowania, ceremonia, plener w jakiejś podstronie.
poza tym wszystko ok.. ciekawe kadry i design :)
.
Ostatnio jak sprawdzałem to byłem w polsce.
Może mi ktoś wyjaśnić czym jest event?
Sprawdzałem w słowniku. Nie było.
...poprawka
http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...l&ch=1&x=0&y=0
Razi mnie to. Ale ja może marudny jestem.
Masz rację.
Dalszy tekst jest czysto subiektywny, jest to moje zdanie, z którym nikt zgadzać się nie musi.
Dłuższy czas zastanawiałem się, czy flash to dobry pomysł na stronę. I póki co sam nie mogę na ten temat wypracować sobie opinii. To akurat co prezentuje Twoja strona jest ok. Interfejs jest moim zdaniem jasny i czytelny. Graficznie również mi się podoba.
Nie jestem zwolennikiem stron z dźwiękiem. Tu może z racji na temat jakoś mi to aż tak nie przeszkadza.
Ogólnie jestem na tak.